Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U našim čestito etnički očišćenim jednonacionalnim sredinama ljudi ugrađuju ćelična vrata i od stanova prave bunkere. Ma ne boji se niko onih druge vjere i nacije, mi se danas bojimo jedan drugog, inače što bi se nešta barikadirali. Ili raja ima gomile novca po slamaricama i zatvaraju se u strahu da ih ko ne skonta ili ko Faruk što je ugradio blinda vrata da sačuva mlađahnu ženu da ne hoda dok je on na poslu. Vazda joj naivko kaže zaključaj se dobro ima svakavih muškaraca.
Ovo nije moguće, srbi su se samo branili da nebi došlo do novog jasenovca, ovi su se sami pobili pa su se sami zakopali u masovne grobnice i onda su poslije toga prekopali te masovne grobnice i prebacili posmrtne ostatke na novu lokaciju i u novu grobnicu
Rahmetli Kasalo bijaše roker u duši .Ostade u stanu sa bratom i ocem i ubise ih ,a uopste nisu znali za pojam nacionalizma.Rahmet im duši !
A zašto bi jadnim ljudima dali spokoj i mir? Zašto? Kada je lakše ovakvim člancima podsticati nacionalizam i mržnju među ljudima? Hmm vjerojatno će izbori uskoro?
I u ovoj godini nastavljen je negativni prirodni priraštaj u Republici Srpskoj (RS). Podaci Zavoda za statistiku pokazuju da je u ovom bh. entitetu, u prvom tromjesečju 2018. godine, registrovano 4.123 umrlih i gotovo upola manje rođenih - 2 093 rođenih.
"..niko krupno ka' turčin ne laže.." P.P.Njegoš
GuzituRke Njegoš i jeste u skladu sa vašim izopačenim mentalitetom! Zato ga cijenite i često citirate!
@MaYaZlatu Kaži jeli koju slagao?!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Lijepo je vidjeti popa Radivoja Krulja na ovim slikama... Ljudina!
A zar nisu krivi ameri i izrael... kad komšije u ubijaju komšije..
PA TI BUDI SRBINOM DRUG I PRIJATELJ. CAST POJEDINCIMA ALI NIKOM VISE NE VJERUJEM-
@lord_rothschild Ti si teške naravi, nisi ti dobar ni sa svojim ukućanima.
@forris Joj jarane ha on laje na svoje kako će poštovati naše. To se odmah po ćehri vidi da nije dobar dopodne sa sobom a popodne ni sa sobom ni sa cijelim svijetom.
Nepravda i zlo se mora ispraviti, pravda i dobro mora pobjediti. Zalosno da i danas postoje generacije koje bi isto zlo radili kao i njihovi ocevi. Dobre ljude treba isticati ma kako se oni zvali, jer dobro i zlo nisu isto!
kazu bilo bratstvo i jedinstvo