"Olimpijsko Sarajevo"
0
25-godišnjica ZOI u Sarajevu
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hocete li se sjetiti da pozovete i autora Vucka :)
Pa zar jos ne znamo ni citati!? U tekstu stoji 25-godisnjica 14. Olimpijskih igara U Gradu Sarajevu. Svasta... Ali stoji: Ostalo je samo ime nazalost! Sarajevo je sve vise fundamentalno selo, bez poznatog kosmopolitizma i tolerancije, karakteristike koje su upravo omogucile da ovaj Grad postane najbolji domacin, kao sto je rekao Samaranch... Ne smije se izgubiti nada!!! Mislim da imamo sansu da Sarajevu vratimo zasluzen sjaj i renome, ali velike promjene su potrebne... Sa aktualnim sistemom i debilima na vlasti de facto nema progresa!
Radi se o gresci prilikom tipkanja, mislim da su u pitanju 14-te olimpijske igre u Sarajevu , a ne 24-te kao sto je navedeno u tekstu :)
ostalo je samo ime...