Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HVALA NA SVEMU .....LEGENDO.....
Neka ga Bog dragi uvede u dženet - on je narodni heroj!!
Da sam ja šehid i da mi dođu Zijad Hasečić i Hadžan Konjo da polože cvijeće, usto bih iste sekunde da se sam ubijem i da me taj šljam ne ometa. NEKA JE VJECNI RAHMET NASEM KOMANDANTU I HEROJU !
Vječna slava i hvala
A nikad o srpskim zrtvama npr, U mjestu Bravsko, u Bosanskom Petrovcu, 7. augusta 1995. godine u bombardovanju izbjegličke kolone poginulo je devetoro civila, među kojima i četvoro djece. – Odao sam počast žrtvama, koje su pobili u koloni 1995. Godine, jer su ovo civili, žene i starci, a pogotovo nevina djeca, rekao je Zlatko Hujić, načelnik Bosanskog Petrovca. To se uvijek zaboravi nekako
samo dzukela moze tako nesto reci 9 civila a 4 oro djece...
Nema dana da na ovome portalu nema neke teme o ratu gdje se nesto huska.... pa jel se 1965 svaki dan objavljivalo ko je gdje poginuo, ili se radilo?
sve se moze zaboraviti . ali HEROJE nikada. nek ti je VJECNI RAHMET SALCINE..
Cinjenice pogledaj u popisu 1990 pogledaj u katastru na kome se vodi zemlja pogledaj koliko ima manastira na kosovu pa onda pisi nesto, kako ti se zvao cukundjed? To su cinjenice!!