Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Putin ti zavidi momcino
Bistro ti bilo do kraja života kralju!!!!
e to se zove vijest,Bravo momce !
mogao bi on nestati preko noci, kao i ova vijest...nece si Putin ovo dozvoliti :D al momcina je fakat monstruma uhvatio :D
Ovo nije som ovo je SOMINA :D
http://www.ADmimsy.com?R=ADBIH ADmimsy je stranica koja služi za internet zaradu. Poenta svega jeste biti uporan, te svakodnevno izdvojiti 3-4 minute za gledanje reklama za što ćete dobiti odgovarajući novac. Pored rekalama, postoji još načina za dobivanje novca - odrađivanje raznih poslova (najčešće registracije na neke stranice, download, instalacije i sl.), te zvanjem svojih prijatelja na ovu stranicu. Jako je jednostavno, samo su potrebni dobri nervi i sve će doći na svoje. Može se sasvim solidno zaraditi ako posjedujete već navedene osobine - upornost i strpljivost. Na samoj stranici postoji niz dokaza o isplati, tako da nije riječ o prevaranstkoj stranici. Isplata se može vršiti tek kada prikupite 15 dolara i to preko - Paypal & Payza. Sve što je potrebno jeste ući na slijedeći link: http://www.ADmimsy.com?R=ADBIH Nakon čega ćete se registrovati. Registracija je sasvim lagana i potrebno je par sekundi za to. Poslije toga možete početi zarađivati.
Veceras Ruske paravojne formacije zauzimaju Bileću :3
Hajd nek nam Klose nije odradio bar ovog kapitalca.
Svaka čast !
ovo je photoshop. Dodik nije 231 cm
To je sevap bio vratit' poslije slikanja i vaganja, ali daleko smo mi od te faze.
idol majkeee mi.
HAHAAHAHAHA JA SAD KONTAM LIK SVAKE SEDMICE FATA SOMOVE 50 60 KILA PA PISE ISKUSAN, KAD ONO TAKODJER JE PRIJE 10 GODINA ULOVIO SOMA 45 KILA JAO KLIX UPUCAJTE SE PTICHARKOM
Znači sa 12 goina uhvatio soma od 45 kila,a sam dječak nij vjerovatno bio teži od 40 kg,prava lovačka,mislim ribolovačka...;)
moze li iko da prepozna koji je vobler u pitanju?
BISTROOO!
Cuj som ! KIT ! AFERIM !
malo vece tele hahahaa
aferim momce :) ja se na to cudoviste ne bi smio zaci bez puške u ruci :D