Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
heehhe bogami si pametan Odmetnik :) svasta bi ti odgovorio,ali stvarno si u pravu.. sto jes jes,svaki drugi komentar Cetnik ,Balija ,Ustasa bezze to.. de se "okanite" toga :)
POTPUNO NEVEZANO ZA TEMU... Ovo je moje poslednje javljanje na ovom sajtu jer sam ja zavrsio svoj posao ovdje... Prije nekoliko mjeseci kada sam trebao da radim svoju studiju na temu "BALKANSKI SINDROM MASOVNOG LUDILA" mislio sam da dodjem iz Amerike u Bosnu ili u Srbiju da tamo uradim elaborat za ovu studiju... Medjutim to bi me kostalo oko 30 000 $ i na prijedlog jednog mog prijatelja koji mi je predlozio da "zrtve" svog pokusa nadjem na Internetu ja sam odlucio to i da ucinimi nasao sam ovaj sajt, ustedio sam 29 849 $(Ostalo sam platio za internet koji bi svakako platio za tri mjeseca) jer sam svoj studij uspio da zavrsim eksperimentisuci na ovom sajtu.. Moj prijatelj mi je rekao i ako odem u Bosnu ili Srbiju i ako nadjem "pokusne kunice" da oni nece biti iskreni jer zive u strahu... Najbolje je da ih potrazim na Internetu jer su tu oslobodjeni straha i mogu da ispolje svu svoju ljubav, mrznju i ostale emocije a da ne budu sankcionisani... I stvarno upravo se tako i desilo.. Skoro besplatno sam zavrsio svoju studiju ja ubacujuci razne komentare kroz razlicite Nickove koji su vise bili prikrivena pitanja nego komentari... Ovim putem se zahvaljujem ucesnicima eksperimenta, iako oni nisu bili svjesni da su bili eksperiment sto potvrdjuje staru tezu da narod nije nikada svjestan gdje ga vodje vode i sta mu cine.. HVALA PASI, CETNIKU, SRBINU, MAHATIRU, NAGIBU UZBRDICI, MILORADU, MUDZAHEDINU, BALIJI, BOSNJAKU, PASI, MOSTARCU,BELAJSUZU,SRPKU,ANDREJU- IAKO MI JE OVAJ NAJMANJE POMOGAO, VEHABIJI, MUDZAHEDINU, SESELJU...I OSTALIMA.. I NA KRAJU AKO STE NEZADOVOLJNI SA OVIM STO SAM URADIO OPROSTITE MI ILI AKO ZELITE IMATE OVAJ MOJ MAIL PA MI PISITE O SVOJIM FRUSTRACIJAMA I NESRECAMA.. HVALA JOS JEDNOM i sada, iskreno OSTAVLJAM VAS DA UZIVATE U SVOM LUDILU I NEDAJTE SE BAR STE U TOME PRVI U SVIJETU!!
Ma kakve su ovo sumnje??? Ma sva svjetska imena dolaze na Jahorinu kod cetnika i Bjelasnicu kod balija da skijaju... Jebiga, kod ustasa ce doci na ljetnju olimpijadu na more... Tako, na primjer, dolaze poznati skijasi iz Han Pijeska, svjetski sampioni iz Nemile kod Zenice, sampioni iz Pocitelja tu ce biti i presjednik olimpijskog komiteta Bogic-Kurac-Bogicevic., pa Mladen-Karina-Ivanic i jedan Krvat koji se nije htio predstaviti (LUKAVI LATIN)... Pa zar ne vidite da su se iskupila najpoznatija svjetska imena... JA, ZAMALO NE ZABORAVIH SACIRAGU IZ SELA KUKAVIC,I SRBOPRDA IZ SELA SRBOSLAVLJE I UJU IZ LIJEPE VASE.. ZIVJELA JEDINSTVENA BOSNA I HERCEGOVINA: REPUBLIKA SRPSKA, FEDERACIJA BIH, HERCEG BOSNA CIJA JE SNAGA UJEDINJENI SDS-SDA-HDZ!!!!!!!!!
prenosit ce glavnu svecanost klizanje
komentar
joj jakog takmicenja. sve velike svjetske medijske kuce su pratile ovo takmicenje i cijelo vrijeme su nas obavjestavali o ovom velikom dogadjaju na planeti. joj sto ga slagase da ce eurosport prenosit uzivo.