Komentari (337)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bošnjaci uništavaju oružje, a Srbi kupuju novo. Ovo liči na ono "spavajte mirno, neće biti rata", a onda nastane haos. Bošnjaci hrču, spavaju zimski san, čekaju da ih neko drugi brani.
Policija u FBiH ne nosi oruzje ???
I pazi ti datuma isporuke molim te 1. i 2. mart
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
U svaku cijev gurnuti po jedan cvijet. Nek puske sluze ko saksije.
mislim da bi trebali uvesti Policiju bez vatrenog oruzja u citavoj BiH
@ogledalce ali da tebe zaposle prvu, samo pendrek dobijes i ajmo lagano uvodi red
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
polako,..uniforme, pa puske pa oklopna vozila,..doce na red i artiljerija, itd itd I ne samo da ce da zinete kad vam budemo u ta zvaljava usta svrsavali,...ima i da gutate
Nevolim ih ni ja, al SDA jedina budna stranka u vezi sa ratom.... ljudi VLAH JE VLAH, USTAS JE USTAS NE MJENJA SE TU NISTA, STO ONI NE GLASAJU ZA DRUGE STRANKE????? Ne, UVIJEK ce dodik pobjedit. Samo SDA.
Kako je lijepo viditi ono Republika Srpska VLADA Ministarstvo Unutrasnjih Poslova Republike Srpske ...a "PiH" se ne pojavljuje nigdje:):):)
mater im fasticko - cetnicku ..nikad se oni smiriti nece, sve dok...
...dok ne nestane ili nas ili vas.. naravno da necemo se smiriti Sa vama kmezavom poturcenom zgadijom vise necemo ni orahe da dijelimo a kamo li drzavu. Vanjski strani okupator je jak i udruzen,..ali to je samo za sada. Strpljiv smo mi narod,...sacekusu cemo vam napraviti ko i svima ostalim Ako mislite da je ovih 25 godina na Balkanu FINALNO ISTORIJSKO STANJE onda ste vece budale nego sto izgledate
Vjerujem da iz Njemacke pises, veliki ste vi ratnici u dijaspori, hocete opet da sirotinja gine i njihova djeca zbog takvih huskasa, vi ste ti koji pale vatru i prizivaju rat a poslije idu subotom u kafanu na humanitarni koncert daju 50 km i glume patriote! Rak mozga dobili svi koji su kao ti i tebi slicni!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa sta ce Laktasenko, mora necim strasiti Bosnjke ,
Pa sta ce Laktasenko, mora necim strasiti Bosnjke ,
Ovog puta se mi ne mješamo kad vas Srbi pođu šamarat....
Ovi c.etnicki picici su imali i cijelo naourozanje JNA, pa su opet popusili na svakom bojnom polju, ne racunam tamo gdje su ubijali civile i pravili genocid. Tako da ove puske mogu mami ugurati u analn otvor.
toliko smo popusili,..da je pored vas smrdljivih zohara i konjusara od Triglava do Djevdjelije trebala biti kompletna zapadna Evropa, USA i sve pare Arabije i Islamskog Svijeta I OPET smo vas sprcali na 18% BiH a u Pola BiH tj Republici Srpskoj da vas budesamo oko12%
Ovo se Dodik spremio, ako krene hapsenje :D
Za par mjeseci bice nabavka 50 transportera za policiju
Mi treniramo borilacke vjestine,znaci opet otimati puske od djikana gluho bilo..🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
i ono....opet cete "pobijediti u tenama i farmerkama i puskom" pa kad vas budu otkopavali da svi kazu Srbi pobili civile Jel to??
ovo je samo jos jadan Dodikov pred izborni trik... da zaplasi svoj narod...
Samo protu mjere napraviti balans.
Od kad ja pisem o opreznosti zasto ne braniti svoju zemlju trebamo biti i mi malo otvoreni
Kad napravite autocestu bg-sa, eto i tenkova.