Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U sarajevu jos nisu zatvorili samo preprave ex logor za sarajevske Srbe u drzavni sud Bee Haa
U Sarajevu je za vrijeme rata bilo 536(petstotina i trideset šest)logora za Srbe,na ovaj vaš podatak treba dodati i tvoj komentar 536 logora za Srbe ccc,pa ko će to shvatiti za ozbiljno 536 logora,možda mislite zgrada:)) Evo nekoliko DOKAZANIH srpskih logora za Muslimane Bošnjake keraterm,trnopolje,manjača,luka Brčko,sušica 536 logora ha ha haa,koji lud.aci
MAGARAC, J.E.B.E.M TI MAMU, ugasi komentare!!
no comment
U Sa.raj.evu je u.bij.e.no mn.ogo vi.se Sr.ba ne.go u Vla.se.nici i Sr.eb.re.nici zaje.dno Bosnj.aka. Pa da.l ih ko zali??? Ili sam.o vi ima.te pr.avo da bud.e.te zrt.ve?
http://www.youtube.com/watch?v=XgSmKEovhn8&feature=related