Federalna uprava policije
1
13 uhapšenih zbog zloupotrebe interneta
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hhahahhaha
Tacno, treba im stipendije dati.Kad firma stedi na dobrom administratoru nek placa stetu. Potpisujem, Ovdje nemozes nigdje bit admin ako nisi jos nekom rodjak bez obzira koliko znas i sta znas. By the way kakva je to bijeda od firme kad nema love da plati sebi flatrate paket. U ostalom da su na flatu nebi im niko mogao nabit troskove prekoracemnja. Jadno.
ma ima vecih kriminalaca a oni seuhvatili nekoh 6000 km mora biti da nemaju nikog iza ledja cim su dospjeli u crnu hroniku
Momcima svaka cast..I ja bi koristio te sifre i skidao svasta..Te firme kojima je napravljen racun od 6.000km neka pripaze kojim zaposlenicima daju password od ADSL.
fino pishe bhtelecom ne odgovara ako vam neko koristi id i password a sad nesto seru. kao sto je ovaj rekao srednji advokat i to je to
naslov bi trebao bit\' \"Konačno dolijali najveci lopovi u drzavi\"
na moze njih niko spasiti ovdje , radi se o tome da su saznali pw i koristili adsl firmi , presli limit ,nabili racun itd... njih ne tuzi bh telecom niti drzava nego ta firma , a bhtelecom je duzan da izda listing (isto kao telefon) ko i odakle je koristio te se na taj nacin koristi kao dokaz na sudu, postupak je isti kao da je neko saznao broj i pin vase kreditne kartice , KRIV!!!
Ovdje su samo korisnici krivi. Što ne paze gdje se logoju i ne gledaju redovno racun. :) y0u 4r3 pwn3d :)
Niko iz Sarajeva,a ima ih milon koji koriste -.-
Bihnet ili bilo koji operator ne smije mi po koju cijenu davati nikakve licne podatke (mac adresa port konekcile i sl.) korisnika tako da je ovo samo naka prica na djeci i da se ko fol nesto radi! Znaci ko god je koristio acc , jest da je nemoralno i krajnije bezobrazno nema potrebe da strahuje. Ako se je to vec desilo platis nekom studentu prava i dobijes ih na sudu!
a sta je sa hakerima iz Sarajeva, o njima se cuti...ili ce i oni dolijati
Tacno, treba im stipendije dati.Kad firma stedi na dobrom administratoru nek placa stetu.
racunarska PRIJEVARA ma idite u p. materinu
tc tc tc djeco djeco pa oštetili ste neke ublehaše za 6ooo km..heeej 6000. Pa naš je ministar oštetio ovu državu za bar 6000000 pa niko ništa!!! I ne samo on već čitava vladajuća garnitura...
a sta je sa onima koji salju podatke iz CIPSove baze o tome ko ima koje auto, grupama koje po narudzabama kradu vozila?