Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I oni sad ocekuju da studenti budu zadovoljni za iducih 20-30godina, ovo dodje ko neki oblik sadake, umjesto da godisnje osigura tu svotu, al kako ce, valja ici frizeru svaki dan....
ovo je premalo majke im
@rosoner, lijepe se stvari se ne pocinju desavati, ali do ljudi je koji ne samo da ih ranije nisu vidjeli, nego su okupirali ,,strateske\'\' pozicije na drugoj strani vage... @hare, svoje rijeci zadrzi u svojim ustima i u svojoj glavi jer im je tu mjesto.
Konačno, i lijepe vijesti da se pročitaju...
5do5 - jedi govna
Hvala gradu.
Kad vec nema pohvala i lijepih rijeci za lijepa djela - onda moze imat opet - nula - komentara - jer - ZLO - nije sposobno podrzati nista dobro jer - ZLO - pri pogledu na bilo koje dobro opsjeda napad rusilacke energije ! *********** Voljela bih da je S.Silajdzic zadrzao svoju funkciju premijera - - jer je ostavkom (pretpostavljam) iz osvete ZLIM ,,duhovima\'\' koji pokusavaju zavladati ovim gradom i ovom drzavom - prizvao je iste ili gore zle duhove. *********** Voljela bih da se ne zavrse na spekulacijama price o gospođi - Prvoj Dami Grada Sarajeva - Za preuzimanje duznosti - Prve Premijerke Kantona Sarajevo ! ********** Voljela bih da se desi da svako DOBRO pobjedi s lakocom i bezbolno do korijena unisti svako ZLO.
wow! dobicemo nove jastuke i pokrivaceee...jupiiiiiiiiii!
alal vera kawasaki