Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
oni daju iz rezervi 100 000 nekom haitiju mozes misliti koliko iz te rezerve dodik uzima sebi
Vidi, pro-turbo-dodig-ovce ne komentarisaju na ovo? Samo inso? Mislim, da je ovaj potez i dodigovce ogorcao. Haos, ba
ima se - moze se
rs i humanitara.. ooohohohohoooooo
Ljudi imaju sluha za one najpotrebnije :-)
Hoce da glume drzavu u drzavi... I cak da ponude vise pomoci... Koja smijurija i jad i cemer...
pa zar nije BOSNA i HERCEGOVINA vec dala 100 000 Eura za Haiti.. ovo je kao visa politika tj. da se njihovo ge.noci.dno ime entiteta naglasi i cuje u medjunarodnim vodama... pa to i budala vidi i oni za tu promociju daju toliki novac ne iz humanitarnih razloga vec iz politickih... dobrica cosic: laz je vodilja srpskom narodu... pa mislite li na svoju djecu.. neko ce ispastati za ove lazi.. djavo UVIJEK dodje po svoje..
Svaka cast!!!
to če biti za koji mjesec kraj haitija samo da snjeg iskopni
Ja mislim da ima više žrtava još hodajučih u rs nego na Haitiu pa bilo pametnije da se njima pruži pomoč,jer 90% stanovništva u rs nezna ni gdje je Haiti a ni sam dodo nijen znao sve do potresa
gdje je to i sto je to \"republika srpska\"?????
Eto ti pametnih ljudi. Zapadna Hercegovina u hausu od poplava oni pare trose na Haiti. BRAO BRAO SAKA CAST! Hehe cestitke. Zar oni ne vole Milu traktoristu i njegovu politiku?
@inso Koje države? Spusti se na zemlju i ne budalesaj. RS nije država, niti će to kada biti....
cin jedne prave drzave
dobar čin, ali kako to da nema para za izbjeglice i žrtve koje načiinila ta ista rs...