Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to su divlji konji i kao sto vidimo, izuzetno se snalaze u divljini. Ne treba ni hrana ni bilo sta. Nego samo oznaciti strateska mjesta i izgraditi vidikovce koji im nece smetati. I to je sve sto o konjima treba brinuti. Ja se nadam da ove \"vlasti\" nece upropastiti posljednje evropsko krdo divljih konja.
ma i to je dovoljno, ali veca opasnost prijeti iz onoga na sto ce potrositi te pare, jer spominju nekakvu brigu, ovo, ono. Samo da ih ne pripitome. A kolike smo mi budale i neznalice, svasta je moguce.
s tim parama ne mogu nista zastit.
ja vise volim kamile.
10 000 KM...pretrgli se... zalosno.