Komentari (173)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idite u Tursku, Portugal, Spaniju, Italiju, Grcku, Maltu, svugdje je maltene djaba.
Dzaba? Provjeri samo cijenu puta.
Inace Makaraska je najskuplja. Ne idite na Makrasko primorje. I ako idite, idite sjevernije.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ne pada mi na pamet da idem u Hrvatsku, odoh u CG sve jeftinije, bolje. Odoh da gledam sliku Ratka Mladica na zidu, da mi konobar govori da je i on iz Sarajeva ( sa Romanije) i da su se svi njegovi borili protiv islamista. Ovo je ziva istina koju sam dozivio u CG.
I oni slušaju šta im narede iz Brisela... a ne treba ti dokaz u uplaćenom smještaju.. samo kažeš da ideš kod rodbine.. a svi imamo rodbine razbacane po svijetu :)
Ovi rvacici su popizdili od corone. Ako neko i ode cuvajte djecu da vam ih ne otmu i pokatolice to im je krvi dokazali u Kanadi svi katolicke crkve. Genocidasi.
Pričajte šta hoćete, ali ljetovanje na hrvatskom primorju je najljepše. U CG je previše prljavo, gužva..puno seljadije, Tursku, Albaniju neću ni spominjati čisto zbog jezika, udaljenosti i dosta ružne hrane. Grčka je prelijepa ali daleko i jezik je problem, doduše dobra im je hrana, slična mediteranskoj našoj. Dalje destinacije ne treba ni komentarisati. Uglavnom, ovo će se Hrvatima obiti o glavu
Zaobilaziti sa ponosom. To su dokazani fasisti, zasto se ne opametimo? Crna Gora, Turska su bolje destinacije od popisane HR.
Samo hajte vi u Tursku pa perite guzove baliske kad se poserete u Tursko more...
Samo Albanija i Turska.
.ebu, ne vade...
nije Hrvatska jedina zemlja za odmor. Za svoje pare idem u Našu Bosnu. pa od Turske do crne gore , Albanije , ili Grčke .
Ni necemo !!!!! Mrsssssss !!!!!!
Izbjegavati one koji te otvoreno ne zele.
A ko vas tjera tamo gdje niste dobro dosli
HR zdravo!
Ne vrijeđajte ih. Ali naslov je potpuno Sarajevski izmisljen. Koji drzavljani? Kojeg naroda? Hrvati imaju papire EU i mogu gdje hoće. Dio Srba također. Treći narod ne može
Zato moze u CG i Albaniju
Ko ih j*be, ja uplatio Italiju već. Hrvatska nikad više