Komentari (285)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Već 30 godina se vrtimo u ZAČARANOM krugu NACIONALNIH stranaka bez POMAKA za BiH !!! DOSTA JE BILO !!! BAKIRE ODLAZI !!!
Pa sam si kriv. Ne živiš sa turcima da sa Recepom provodiš toliko vremena. Nego sa Srbima i Hrvatima. Mi bošnjaci trebamo predstavnika koji sa ovima može pregovarati i neko ko je lukav strateg. Politika je trgovina a ne rat.
Naš akademik hrvatskog porjekla Muhamed Filipović je već prije rata savjetovao Aliju da pošalje sina malo u svijet. Na zapad da vidi kako se živi i što je demokratija. A sin nije mogao dalje od Recepa. Sad ovoga biznismena iz turske turci sami stavljaju na sud pravde. Ljude u Istambulu je smetalo što se turska politika udaljila od Evrope, SAD i zapada uopšte. Druži se s Rusima i kupuje njihove rakete. A on gleda još kako mu Recep ispred nosa pravi malo veću Srbiju. Koji izdajnik
Pa zar neće Tegeltija na suđenje prvo?
Pdtaćemo mi bez radno-sposobnog stanovništva!!!
Jedina smo zemlja bez normalnih političara, bez normalnog ustava, bez normalnih izbora, bez normalnog predsjednika, pa možemo biti i bez delegacije u VE
Cekaj, ti rece da ces na biro.
Boriti s sa dupetom u fotelji je iluzija za naivce,šta je sa normalnim životom običnog građanina tj. seljaka.Hajde ovnovi beknite koju na tu temu,dokle ćete nas ponižavati ovim cjelodnevnim boravkom u bijedi.Kome je to važno što se neka dupeta nisu dovukla da sastanče,kakvo viječe evrope ,klasična hubleha,to je prejako za ova balkanska primitivna plemena.
Čudo neviđeno, malom Bakiru se vratio vid preko noći!
Uštede na kotizacijama zato
nemoj bit ko babo pa opet narod u rat nespreman,gladan i nenaoruzan materi ti hebo svoju
VELIKA GRESKA Muslimanske politike jos u ratu napadom na Hrvate sami sebi zabili cavao u kovceg a mogli smo skupa odradit do Drine . Kad su vidili da nemogu VRS u nista,onda,udbaski generali Ar BiH zapocinju napad na Hrvate i cine veligu gresku sto sad dolazi na naplatu.
ko v/nas jbe nesposobne..
Kako je krenulo, ti ces ostati jedini u ovoj drzavi, svi drugi ce je napustit. Nazalost
Ko se to nama nasekirao?
De ba bice jos malo drugi izbori. plate vam nekasne
a hoćemo u evropu, ma hoćemo u guzicu gdje nam je i mjesto