Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I idemo ponovo. Ojha! Kurdi su se najsrcanije borili protiv ISIL-a, najmanje zlocina su pocinili, u svim zemljama gdje su manjina bili su ubijani i zlostavljani i prije nastanka ISIL-a, cak su vecinski i muslimani no sve je to dzaba, mora Bosnjo stati na stranu Turaka pa Bog.
https://en.wikipedia.org/wiki/Kurdish_genocide
@NevesinjskaPuska I opet Bosnjaci koji su htjeli kriminalizovati negiranje genocida minusaju genocid. Nije li vas sram?
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Kurdi zaslužuju svoj životni prostor, kao i svi drugi narodi. Ali diktator i tiranin Erdogan radi samo na smanjivanju njihovog broja. Umjesto da moćnu tursku vojsku pošalje protiv ISIL-a i riješi problem, on je tukao Kurde na iračkoj teritoriji mučki, s leđa, a na ISIL nije poslao ni granate. Jednog dana će se morati otkriti i istina u vezi s genocidom, živimo u 21. vijeku, na žalost svih diktatora, ne mogu se više kriti informacije i podaci.
zna se to i zato će ameri da Kurdima pomognu osnovati državu i onda će zgaziti Tursku..pazi što rekoh
@tigarbengalski25 Ma ne može Tursku niko zgaziti izvana, prejaka je to zemlja, ali njih će diktator i tiranin Erdogan unazaditi do te mjere da će na kraju doživjeti sudbinu Čaušeskua. Samo što narodu treba puno vremena da skonta, sad je nacionalni ponos u usponu, misle da su pokazali svima da su sila, a kad krenu kola nizbrdo, zna se kako to u Turskoj završava. Katil ferman.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kurdi ce se prodati bilo kome tko im obeca drzavu.
Neka im da Meklova Bavarsku ili tramp texas.
TURCI JEDITE GOVNA, ZIVIO KURDISTAN !
@CuvarCasti Ovde jedini ti jedes govna.
free kurdistan!!!!! borili ste se protiv isis-a . zasluzili ste drzavu
Trebamo svi izaći na ulice i podržati Kurde u njihovoj legitimnoj borbi. Trebamo ih zaštititi od genocida koji nad njima vrši Erdogan
Od početka rata u Siriji kada su Ameri angažovali kurde znalo se da NATO to pakuje Turskoj da bi mogli kontrolisati Erdogana, pa su tek poslije organizovali državni udar, Turci sada kupili sistem raketne odbrane od Rusije S400, i NATO sad pišti jer su shvatili da sada gube kontrolu.
"Državni udar" je insceniran od Tayipa da može pohapsit sve koji mu se ne dopadaju
@mizantrop23, logično
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zatresce se i turskoj gace
nece.........oni nisu podlozni kao mi........rijesit ce oni to ekspresno........
Zatresce se i turskoj gace
Zatresce se i turskoj gace
ova kurdska regija u Irsku he jedini teritorij koji nije pao pod ISIL
Podrška Kurdima. United Kurdistan
I kurdi bi vas mlatnuli u kvalifikacijama
Na Bosnu misli
PRIKAŽI ODGOVORE (1)