Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Alkalaj kralj !!!
Samo jaka i prosperitetna BiH na čelu sa Bakirom i SDA 💚💪
covjek ispricao umjesto visokog predstavnika, svaka cast Alkalaj, zakopao dodika u zemlju svojim govorom 👍
Svi mi koji se doživljavamo građanima BiH nemamo neke prevelike koristi od toga što je Dodik prepoznat kao rusko-kineski agent. Situacija u Ukrajini to najbolje pokazuje.
Čini se nije sve po planu išlo rusko-kineskom agentu Dodiku.
Vidi mu kravate,jebo keru mater,hahaha...odakle ovaj izmigolji...
Dodik i njegovi nalagodavci su krivi za sve.....
Upravo zato nam se ovo dešava...Alkalaj, Turković, nastupi bez usaglašenih stavova...SDA država
Kinezi su azijski chetalji.
Sven Alkalaj je rođeni Sarajlija, rođen 1948. Jevrej po ocu a katolik po majci. Clan je stranke za Bosnu i Hercegovinu od osnivanja.
Zabole Šmita, pokupio dnevnice , prošetao jabukom a drugi odradili njegov posao, a Rusi?Oni vole veta i kontru a dobili bumerang.Da je čitao Šmit pola ne bi pročitali izvještaj ovako su svi pročitali, kako ih navukoše Ameri 😂😂😂😂😂🚬
Alkalaj brat
Svi koji govore da je BiH nemoguća, da je konacno treba podijeliti, da ovdje nema budućnosti su srpski ili hdz botovi koji žele postaviti teze koje odgovaraju njihovim planovima za podjelu Bosne kako bi narod digao ruke od ideje borbe za BiH. Zaboravljaju hrabra srca Bosanaca svih vjera i nacija koji vole ovu zemlju i nemaju rezervne.
Zar nema mladih, elokventnih i pametnih mjesto ovog đuturuma alkoholičara!
Sljedeci put, kada prilikom izgradnje pruge u glavnom gradu BiH, kineska kompanija ponudi najbolju ponudu, odbiti ih i jasno im dati do znanja da iz politickih razloga ne mogu dobiti posao, jer su indirektni neprijatelji BiH.
Polako sa ocjenama sta je dobro u ovom izvjestaju.inzko je tvrdio da je 5 trecina od sedamnaest.iza toga hrvati su ubjedjivani daje amir ili suljo hrvat u domu naroda pa da je komsic izbor legalan da predstavlja hrvate.sad su dosli na red srbi neznaju citati sta jw potpisano u dejtonu treba im.neko protumaciti potpisano.konstantna prodaja muda za bubrege je vrijedjanje inteligencije naroda na ovim prostorima
Upozorenje svijetu? Pa kod nas nema gasa a kamoli prijetnji za svijet.
Pa podijelite je već jednom 30 godina nas plašite I Netreba nam država kad neznamo upravljati njom