Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Chavez evo pogledaj ovo http://stream.aljazeera.com/story/201308142224-0022979
Egipatska vojska udara po svom narodu jer su joj vjerovatno Amerikanci rekli da dok na skinu Mursija sa vlasti nema više milijardi dolara godišnje za istu. Pročitajte malo koliko je Mubarak dobijao od Amerike za vojsku. Da budemo jasni ne podržavam Mursija kao ni ove naše ekstremiste.
apsolutno! radi se o pravu egipatskog naroda da izabere vlast koju želi, zašto bi to trebalo biti pravo samo zapadnjaka? podržavati m.braću je jedna stvar, možemo ih mrziti ili voljeti, ali pravo egipatskog i svakog drugog naroda na izbor se mora poštovati. Jazeera je trenutno na pravoj strani i to je to.
WOW u tom kratkom vremenu napravili ste ta j dokumentarac,,, sto niste napravili dokumentarac o paljenju 52 crkve od strane fasistickog bratstva,silovanje krscanki,ubijanje i bacanje neistomisljenika sa zgrada? mozda bi mogli i o ovom jedan dokumentarac ?http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=52_SrdQ2uYk ali hvala bogu fasista je svrgnut,fasisticke demon (stracije) ugusene,,gotovo je izgubili ste fasisti,,,sta drugo od placenicke tv aljaziri ocekivat kad vas financiraju cionisti iz saudije i katara i drugi,placenici,, vi ste jedna obicna placenicka cionisticka televizija,to se i odnosi i za sve vase uposlenici,,vi ste prodane duse bez imalo savjesti
ma ja, a sasvim slučajno su iz katara i saudije prvi podržali državni udar, saberi se. btw. još jedno proturječje, da su paljene crkve i silovane žene je 1/1 netačno niti može biti tačno, jer upravo ljude koji su legalno došli na vlast optužuju da su radikalni islamisti što znači da im je to po definiciji haram. dakle stani malo, odspavaj, razmisli i saberi se.
maa@ nemas ti pojma,,ajde ba idi na kvicu to ti jedino i sto znas,,,,
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
izraelsko-američka demokratija (selektivna) na djelu
Al Jazeera je istocnjacki CNN
da, to je potpuno točno, a namjera mu je da interese amerike i njihovih podanika katra i saudijske arabije prosipa po balkanu i bliskom istoku.
ništa novo iz kuhinje al lažire. bilo bi pošteno da su napravili emisiju o pretestu 30 miliona egipćana protiv tog istog mursija.
vlado bolan :) jel iko dirao tih 30 miliona kao sto ove sad ubijaju na stotine (iako neki spominju i hiljade) ? kako je u zvorniku gore, sta kaze raja? s
vojska je odgovorila sama na napade na nju i to zna egipatski narod. to što al lažira prezentira i vadi iz konteksta to mogu mačku o rep objesiti, barem što se egipćana tiče. u zvorniku je promjenjivo, oblačno sa mjestimičnom kišom. postoje indicije da će ovakvo vrijeme potrajati još par dana. hvala ti na pitanju.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)