Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala VAM..bar neko da se sjeti gradjana ove drzave :) Svaka vama cast na uspjesima..Dika i ponos Bosne i Hercegovine :)
hvala braco
Nikad čuo za nekog od tih likova. Vjerojatno stoga što nemam baš nikakve veze sa Srbima, a ono za zahvalnicu VRS-u sam naveo samo zato što bez njih ne biste imali tu smijuriju od sporta i reprezentacije.
VI STE MOMCI ISTINSKI PONOS DRŽAVE! a kao običnog građanina me je stid radi odnosa drž. institucija i j.ebivjetara podrumaša prema našim šampionima
Hvala procitaj u licnoj karti mjesto rodjenja pa ces otkriti nepobitnu cinjenicu kakva su seljacina.I sto ti crvenilo oblije lice kad se govori o mjestu rodjenja.Neka ti i dalje vodilja bude Pantelija Curguz,Rajko od Doboja Vasic,grmalj s Durmitora Dr.Dabic,grmalj iz Laktasa.....
Tolko ste osvojili medalja da ne možete u trafici u Modriči dvije žvake dobiti. Nemoj me nasmijavati živ nebio.
Tačnije, \"građanima\" (a sve go seljak) na 24 posto BiH, nama je ne trebate posvećivati, mi osvajamo medalje u pravim, a ne u izmišljenim sportovima. Ne zaboravite zahvalnice HVO-u i VRS-u.
da nije bilo tih gradjana iz PC ne bi ni bilo titule danas
Eh, pa, kvalitetnim sportistima sudije ne mogu ništa :) Vi ste DIVOVI
Nevjerovatni ste!!! Sram me je koliko ste malo postovani od \"nasih\" medija... Imam potrebu da vam se izvinem zbog toga sto nismo kolektivno izasli na ulice s automobilima i trubili kao znak uspijeha... ali doci ce vrijeme, aBd, kad budemo znali cijeniti svoje, a vi ste moji (ako dozvoljavate da vas osjecam svojim, jer mozda nisam to zaslkuzio)... respekt!!!
Samo postenim gradzanima politicari i ratni profiteri otpadaju!!!!!
Čestitam vam momci od srca. Volio bih da vam mediji u BiH pruže malo više pažnje jer ste najbolji ambasadori Bosne već dugi niz godina. Zaslužili ste puno više od ovoga ali u ovoj državi neki još žive u 90-tim pa nas stalno plaše i vraćaju unazad. Još kad vašu titulu sparimo sa pobjedom nad Portugalom, eh, neće biti kraja sreći *(-_-)*
SVAKA ČAST! Kada ćete ove iz Banja Luke naučiti igrati te igre? Žao mi je jadnika, trude se već godinama pod izdajničkom zastavom i nikako da vam se približe! Budale ostaju BUDALE!!!!!!
ČESTITAM MOMCI....svaka čast.....