Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolji zrinjski dosta, kompletniji, jaci u duelima, i siru klupu! Za prvaka zrinja sigurno!
Bravo Zrinjski! Čestitke na zasluženoj pobjedi
Utakmica je bila vrlo prosjecna cak i losa a Zrinjsku za nijansu bolji.
kome cete sad palit auto???
samo da ovaj Velez ispadne iz lige smetljari
Zrinjski je trenutno najjaci u ligi... Moze li se normalno komentarisati .. nema sanse.
Uvijek je lijepo pobijediti, ali kad pobijdiš ekipu iz Vrapčića, hm hm, nema tu velike radosti.
Ne maši novinama… Ispast ce velez!!! Dugo je Zrinjski patio zbog onog rezima! Sad samo gazi
Koretna utakmica, igraci kao pravi prijatelji, respekt , sad je zrinjski dobio drugi put ce velez, bitno da je sve bilo korektno Pozdrav za prave prijatelje oba kluba
KRIV JE TRENER!!!! PROSTO REČENO!!!! (SREDINA TERENA SE MORA NAPASTI) !!!! TO KE KLJUČ FUDBALSKE IGRE!!!!KAD IMAŠ SREDINU IMAŠ I KRILA I NAPAD!!! KAD NEMAŠ SREDINE TERENA NEMAŠ NI ODBRANE A NI NAPADA!!
Treneru Dudicu se desilo ono najgore, isto kao i Dalicu u Hrvatskoj reprezentaciji, a to je: napravio je prevelik rezultat u internacionalnim natjecanjima, te sada ljudi imaju prevelika ocekivanja, van kapaciteta momcadi Veleza. Trener Dudic je izjavio nakon meca: "probali smo motivirati igrace ali mozda im treba drugacija motivacija". Mislim da Dudic treba poraditi na izjavama prije i poslije meca, ako zeli sacuvati stolicu.
Ne znam što igraju kad će se zaratit❓
Kao i svake godine,nasa liga je malo zesca predstava, nije ni pocela prvak se zna. Ne zato sto je neka ekipa kvalitetnija od ostalih nego sto je taj konstutivni narod na redu da njihova ekipa bude prvak. U ovom slucaju sada to je zrinjski i ne pisem za ovu tekmu danas jer nisam gledao ali tako kod nas nazalost funkcionise sve..
Ovaj bilbija stvarno treba biti u repki. Sličan Pančevu i inzagiju, ima taj šmek za gol.
Jer on je meni sreća sva moja ljubav jedina... Zrinjaaaaa
Zrinjski uzima titulu ove godine.Sve unaprijed dogovoreno.