Komentari (221)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuo da je Čelik ostao u Ligi i da priprema tim za Ligu prvaka pa nije mogao odoliti izazovu. Welcome to Zenica!
sigurno Safet dolazi ... Sa kasetama ....
haha ... krepali nezeainteresovani čelik ostaje, a jebbu klubove što su se krvavo borili u prvoj lizi da dođu u premijer ligu, bez navijača, prodanih karata, dreseva itd ... i u totalnoj besparici.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Da je pametan i Mesa je treb'o uraditi isto ovako odmah nakon prve dobijene utakmice BiH protiv Andore, povuci se na vrhuncu karijere.
šta ćemu više, lako je pobjeđivati sa takvim igeačima,svaki vrijedi po 100 mil.On je bio u Realu samo tako radi reda,da ima neko,haj nek uzme nekog drugoligaša pa osvoji šta
Sace Safet Susic uzeti real
kad vide kako osvajaju na sudijske nagodbe, uefine stimaljke, igrace koji lome kosti a raja him aplaudira ko to jarane tako se igra, preko sponzorskih ugovora. Jedne godine , dali adidas ili nike team osvaja sta ce. Halo ba lige petice su postale toliko dosadne osim mozda EPL al i tamo stimaju raspored kad veliki igraju tako da se ne susrecu jedni protiv drugih na kraju, sta ces ti vise. Sport posto zanimacija za bijedu.U jeku politicke krize timovi iz Madrida osvajaju sve.Malo tu dismr.
dingospo
jedan od najvećih i najelegantnijih fudbalera svih vremena. Sretno Zizi
Ja mislim da sada onaj Lucas vaskez vec razmislja o transferu jer sumnjam da ce moci igrati kod bilo kojeg drugog trenera jer je on ipak nije klasa za real...
Gospodin bio gospodin ostao...
Naklon veliki gospodine!Ugovore s Realom potpisivao je ne citajuci ih.Kad ga je novinar pitao sta bi da je tamo pisalo placa 1 euro, rekao je da bi opet potpisao i da to nista ne mijenja!
Ode Zidane u zidare.
Gospodin čoek
Gigant samo takav. Jedan od 5 najboljih igraca ikada u historiji fudbala i jedan od najboljih trenera ikada . Tri lige prvaka zaredom , a ukupno 9 trofeja za 2,5 godine to niko nije uspio.
Ocekivano. Najavio sam ovo pre par dana. Trece mesto u spaniji, ispadnes u kupu od Laganasa ili kako se vec zovu. U LS te osramoti Totenhem. Onda te nadigraju 4 rivala u nakaut fazi. Real jo mnogo los ove sezone bio i Zidan je morao da plati cenu. Zaslugu za njihovu LS pre bilo koga iz njihovog tima imaju sto zbog povreda sto zbog svojih odluka mnogo vecu: Nejmar, Emeri, Vidal, Alaba, Boateng, Roben, Koman, Oliver, Cakir, Salah, Karijus pa tek onda dolazi neko iz Reala.
Ala si glup halal ti pita
Previse ti sokera igras jaro moj.
mozda se i Adzem nafura na Zidana pa i on sazove vanrednu da kaze da hoce da kupi golfa sedmicu
PSG sa Ronaldom! Zauzvrat Neymar ide na Bernabeu.
Hvala ti za sve Zizu. Hvala puno. Ništa od ovoga ne bi bilo moguće da nije tebe. Jedan si od najvećih fudbalera. Zadužio si ovaj sport i Real Madrid.