Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesu navalili sa olimpijadama. Ne mogu ljudi dresove oprati........
Nasi sportisti ostvaruju jos losije rezultate na zimskim nego na ljetnim igrama, ili grijesim?
Pratim zimske igre, mogu ti reci da si u pravu, nista od medalje..
A to je tek sramota, jer je Sarajevo olimpijski grad. Sada što se tiče zimskih sportova, isti nivo kao i Rogatica. Možda ako bi bila disciplina.... ko će najviše bespravno izgrađenih objekata napraviti. Tu zlato na ZOI garantovano.
Šta će im umjetni snijeg. Kao da nema snijega zimi
e tu smo vece tarabe nego na ljetnim igrama hahahhahahah
Ne merem da pratim 😂
a miline tamam ovdje ljeto, mocu ih gledat ZOI iz hlada dubokog :)
Da suncokreti nemaju nista ni od nje
Nakon ovih zimskih olimpijskih igara uvode elektronski novac u Kini. Nakon toga papirni novac tamo više neće postojati. To nije nikakva zavjera nego nešto što je već objelodanjeno. Digitalni novac će postati stvarnost a ne zavjera.
Trebamo znati da ce zimuz sve biti zatvoreno jer ce furati cetvrti krug vakcinacije i friz kolapsa. E to trebamo znati.
Trebamo znati da medalju opet nećemo osvojiti
Ne moram nista da znam o njima. Kada pocnu, ako bude sta zanimljivo pregledam i to je to. Niti imamo takmicara, niti rezultatima se nadamo, tako da to nas ne zanima
trebamo znati da ni tu necemo osvojiti medalje..eto
Bosna se nada medalji u kradji drva
Treba o njima znati da Kinezi iako ce Peking imati dvije olimpijade nece ni priblizno sra ati o tome ko bosnje o ZOI 84.
Nisam pratio ni ove a neću i te zimske.... Sporta je malo i previše u prijenosu što se mene tiče