Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zoi ‘30
Kakvu drogu bi morali koristiti u komisiji da bi nama dali olimpijadi sada sa ovim političarima.
@sda-leprikoni Vjeruj mi da kad je tu internacionalna revizija i ozbiljan investitor koji transparentno ulaže i ne dozvoljava malverzacije i kašnjenja, završi se rekonstrukcija na vrijeme. To može samo stimulisati ulaganja u Igman ako prođe.
@sda-leprikoni ajd ne s*ri tu idi bolje ti je prati politiku
Ja ja
hahahahahhahahhahaaha jao naslova , pa nije ni cudo sto smo zadnja fukara na svijetu...pa ko jos normalan moze povjerovat u ovako nesto. mi nismo u stanju, odgvorno tvrdim, izmjeri vrijeme utrke , a kamoli nesto ozbiljnije..zamislite situaciju ski skokovi, ne zna se koliko je neko skocio, ne radi grafika..
@silverdoom https://www.catalannews.com/sports/item/sarajevo-possible-venue-in-barcelona-s-bid-to-host-2030-winter-olympics https://en.wikipedia.org/wiki/Plans_for_Winter_Olympics_held_in_Barcelona https://www.olympic.org/news/olympic-legacy/barcelona-1992/solidarity-with-sarajevo Hoćeš još?
Nas je vrh Cevljanovici i Buba Corelli u sezoni. To je taj nivo organizacije. Nema vise Bluma, Mikulica, Dizdarevica...
bice, bice :)
F.Z od Klixa ,majketi nemoj nas sve su nam obecali,i ti jos hoces da nam obecas da cemo letjeti u nebo sa skakaonice.
Bio bi to neverovatan događaj, čak biste mogli da reklamirate kako sa određene visine ne videti zemlju od zagađenja vazduha
Ovako je biko i 2000 sjecam se vrlo dobro telekom je i telefonske kartice napravio sa reklamom za olimpijadu 2010 evo prode i 2010 a od olimpijade nista tako ce biti i sa ovom 2030
Jašta če. I EYEOF su ukinuli ove godine zbog neozbiljnosti Skijaškog saveza BiH da organizuje isti. Nisu bili u stanju prošle godine da mjere vremena kako treba, a kamoli nešta još ozbiljnije da oni organizuju.
Da, upravo tako, odrzalo se prošle godine. Zbog nesposobnosti Skijaškog saveza BiH da mjeri vrijeme i da organizuje stvari kako treba, izgubili su licencu ove godine.
Sretno!
Maskotija bice Mucko leti iz Sarajeva.
Ide nova firma ZOI '30
'84 ...pa '30..posto kod nas sve ide u nazad,,dobre su nam sanse
zoi... zoi... zoi... sanjamo mi, ali samo sanjamo
hahahahaha pa da ih Skaka pokrade i zeleni termiti kao sto su pokrali pare kod organizacije EYOFa, a organizaciju dali tek osnovanoj firmi...samo talovi, tenderi ovo ono...
valja doc do 2030. i bez rata