Dočekuju mađarski Battai Bulldogok
51
Zenički Čelik počinje svoj put u Regionalnoj ragbi ligi
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ZICERIST ja cu se prikljuciti cim besplatno budes davao sestru i mamu.Jel´ posteno
Ko ne voli ragbi il je Sarajlija il peder!
BESPLATNO DAJEM 22 NAJBOLJA SISTEMA ZA KLAĐENJE KOJE SAM PRIKUPLJAO TOKOM ZADNJIH PAR GODINA. GARANTIRAM DA ĆETE MEĐU TIM SISTEMIMA NAĆI BAREM 1 ILI 2 KOJI VAM ODGOVARAJU ZA VAŠ TIP KLAĐENJA I S KOJIM MOŽETE PROFITIRATI. NETKO JE NADAREN ZA VEĆE KVOTE I IZNENAĐENJA, DRUGI PAK ZA MANJE KVOTE I ZICERE. IMA ZA SVAKOG PO NEŠTO. SVIH 22 SAM SPOJIO U WORD KOJI VAM DOSTAVLJAM PUTEM MAILA AKO UĐETE U SURADNJU SA MNOM. SAMO PROVJERITE NA MOM BLOG I JAVITE SE NA MAIL. www . organ . bloger . hr
Napokon rugby. Huligani igraju rugby a gospoda ga gleda. Steta sto nema vise rugby klubova kod nas. Chelik je bio najjaci i u bivsoj SFRJ. Nasi ljudi su gradjeni za rugby vise nego fudbal, ogromni smo, grubi, i ne previse pametni, sto je recept za rugby. Vracam se u Bosnu ako se napravi neka liga. Pravila nisu tako komplikovana, a sport nije za neke pichke ja futbal npr.
Stvarno volim ragbi, šteta što u BiH nije popularan sport i nemam baš priliku da gledam na TV naše ekipe a daleko brate do Zenice, jednom sam ih gledao i nisam se pokajao naprijed naši !
Vedran Izic - Vekac!!
Samo naprijed, hvala Bogu pa nam napreduje drzava :)
NEK SE GOSTUJUCE EKIPE PRIPREME NA NESNOSLJIV SM.R.AD ZENICE.
Ne znam pravila, al HAJMO NASI :D