Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ragbijasi su prvo uz podrsku opstine istjerani sa svog ragbi terena na Kamberovica polju, a sada moraju iz vlastitih sredstava da grade novi teren na kojem ce nastupati. Inace najtrofejniji klub u Zenici ... aferim Opcina Zenica.
vjerovatno će ih protjerati kad naprave stadion,kako to inace biva u ovoj nakaradnoj tvorevini
svaka cast momci, pozz iz sarajeva
U Ze sve po starom..ovo me podjseca na pocetke ranih 70\'ih...samo je tada bilo po snijegu i naravno bez ikakve podrske isto...nista se nije promjenilo..
vrijedno spomena da su ragbisti napravili i B teren na Kamberovic polju,koji je nazalost konfiskovan od strane nekoga,da svaki izlazak na teren kosta 50-ak maraka sigurno od strane nekoga...pa dokkle vise da neko nekom stavlja u buljas...aferim za ragbiste...i za ovoga sto kaze koliko jos stadiona ma jarane dok ne prestignemo London :)
inace, to je prostor koji je davno obecan Sajmu ZEPS, ali posto huso nema tal ko sa ovim \"biznismenima\" iz ragbija, ZEPS ga pushi.. a tu je trebalo biti sajmiste.. sad ce zavrnut radove Almy i ostali husichi i eto ga...
Pa jel to nemamo dovoljno stadiona u Ze????? - nekad smo na Bilinom igrali a sad nam ni Kamberovic ne daju! Ko ne igra Ragbi - Sarajlija (papak)
ZEEE RAGBIIII!!!!!!! NAPRIJED MOMCI!!
\"Iz kancelarije Ragbi saveza BiH je poslan poziv i drugim subjektima da uzmu učešće u ovoj akciji i daju svoj doprinos u realizaciji ovog zahtjevnog projekta\" Ja jakog saveza u PM, kao savez a pozivaju druge da pomognu ovima..
jOOOJ STO ME OVDJE VRIJEDJAJU... Mozda da mi igraju bolje reprezentativci mozda bi me i hvalili...
Nije ti ba dobro i makni se s portala konju glupi.
Ja sam Sabit Hadzic i volim da ga primam u paksu!!1.......