Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjajna vijest,ovaj veliki bh derbi je u potpunosti zasjenio duel starih rivala i minimalnu pobjedu Sarajeva nad Partizanom...gosk - zeljo = buduci El Clasico ;)
Neko jedva GOŠKa pobjedi a neko igra sa Partizanom i pobjedi ga :D I kad mi neko kaze zeljo i Sarajevo idu u isti koš... aha
zeljo i sarajvo nisu nikad isli u isti kos, jbg, puno smo bolji !!! idi na google i kucaj zeljeznicar wikipedija i edukuj se malo, pasa...
joj kitari da ste glasni koliko mozete tipkati za tim racunarom bili bi neka skupina cc
polahko samo nek se igra željo lovi 4 mjesto,sarajevo titulu,klix ne objavljuje formu širokog ili zrinjskog
Pa jel bio kakav jaci tim da igrte sa njim
HAHAHAHAH joj ovih seljacina bolan nesto pricate za 7up,Borussia je najveci klub koji je gostovao u Bosni poslije rata a dok vi 7 primate od famoznog Litexa pa kako te nije stid komentarisati HAHHAHAH,*** li vam mrtve napustite ovaj grad koji je prije rata bio grad snova a danas se ne moze zivjeti od propalih doslja kao sto ste vi,navijate za klub koji nije ni osnovan u Sarajevu...mislim da je to to
Svaka čast Želji, GOŠK je ipak nogometni div
Ima još do derbija. Naprijed Željo ljubavi moja !
..gabela , tri kuće i benzinska pumpa !!!!
u Čapljini
Samo naprijed plavi A nek levati u Turskoj uvjezbavaju penale na 20m,tako su i ufatili prikljucak sa Zeljom i Sirokim(protiv Veleza i Viteza sramni penali)
Brukas se momak,cuj strumfova sad se na penale vade ccc Hahaha GOSK vam 2 gola dao hahaha
SAMO DA NAPOMENEM DA JE MOJ ŽELJO NAJTROFEJNIJI KLUB NAŠE DRŽAVE, TAKO DA UPOTPUNOSTI RAZUMIJEM OVU RAJU ŠTO NAVIJA ZA TORPEDO, HOĆU REĆI SARAJEVO, JBG, KOMPLEKSI SU ČUDO... POZZ
mislio sam ukupno titula , pobjeda, uspjeha, KONTAS, kad se sve sabere i oduzme, u svim segmentima, i hajde lagano odjava i vozdra... (cekaj sljedeci clanak o zelji da mozes uletit i srat o tome kako ste bolji od nas, a znas i sam da niste i ne mozete nikako...)
NAJTROFEJNIJI KLUB NASE NAM DRZAVE FK ŽELJEZNIČAR: Prvaci Bosne i Hercegovine: Prvaci (6): 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13. Drugoplasirani (3): 2002/03, 2003/04, 2004/05. Kup Bosne i Hercegovine u nogometu: Pobjednici (3): 1999/00, 2000/01, 2002/03, 2010/11, 2011/12. Drugoplasirani (3): 1997/98, 2001/02, 2009/10.
imate li pitari obraza uopste pokusat da na bilo koji nacin provocirate nas koji zivimo za zelju, haloooo, srećo moja, ne mogu se poredit tvoje sarajevo i moj ZELJO, haloooo ba, nema smisla, glupaneee..
zar je ovo vrijedno spomena