Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je pod hidzabom ne znaci da ne moze zivjeti ravopravno kao i drugi.Dajte
https://www.youtube.com/watch?v=RiYRMKyHuyA&t=4s
MALO EDUKACIJE Hidžab ( zastor - pokrivač, pregrada) Smisao naredbe hidžaba kada se izlazi iz kuće da se žensko tijelo prekrije od seksipila i njegova stidna mjesta. Znači hidžab NE smije biti utegnut, da ocrtava kukove, butine, noge, zadnjicu, grudi. Hidžab nije neka prešminkana maskota sa upadnim ružem na usnama, počupanim obrvama, istanjenim. Hidžab nije peškir - turban na glavi sa golim vratom. Znači nikakav cirkus i atrakcija na ulici, nego čednost vjernica.
Ova gore u ovom članku ne samo da ne zna šta je hidžab i ne poštuje ga. Nego čini očiti haram tako što čini reklamu za nešto neispravno. Ko god kaže pa vidiš kako ona neka može, mogu i ja, ova koju slijede ima haram za svaku koja je slijedi u haram trendu. Tako su moderni Turci i biznis krojači izmislili nekakve trendove koji su zavladali i ti tačno vidiš "pokrivenu-otkrivenu", i obično su takve labave vjernice, njima islam i čednost na nekom 6. mjestu.
A ovako je samo smiješna i izgleda kao klaun.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pormohub 😁😁
Arapi smiju da gledaju tuđe žena a mi ne smijemo da gledamo njihove. Kako to?
Marama, šminka i utegnuta odjeća? A da, ipak to ne ide jedno bez drugog i bez trećeg :)
koga boli qurac...