Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako bude doček ja prvi neću doć.
Svaka čast i sve to stoji, ja se samo nadam da ne igraju za reprezentaciju zbog para. Igra za repku bi trebala da bude stvar ljubavi prema domovini a ne još jedan priliv novca za sportiste. :)
Svaka nagrada je lijepa ali sa druge strane je i premalehna u o dnisu koliko su ovi momci zasluzili prvo svojim sportskim odnosom i prema igri i prdma drzavnom dresu a nadasve svojim patriotizmom.Svim drzavnim sportistima koji brane boje ove zemlje u bilo kojoj sportskoj grani ovi ZLATNI momci trebaju biti primjer
https://avaz.ba/vijesti/bih/398990/dzaferovic-ponovo-slagao-da-mu-je-sin-%E2%80%9Cgodinama-volontirao%E2%80%9D
Kakvi su ovo lavovi
AFERIM. Kako je nama naša država omogućila da budemo šampioni u sjedećoj odbojci !! Fala joj ! Ja BiH svjetlo zvao mrakom da ti nije Aaaalijaaaaaaaaaa !
svaka cast a gdje su crveni kanton tuzla i zenica
Toliko ste dali Želji i Sarajevu nakon proloska prvog kola! Sramotno!