Teške riječi bivšeg tenisera
0
Yannick Noah optužio sve španske sportiste za doping
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Upitajte se sad kako portugalci trče 90 minuta kao navijeni, igraju na naše jadnike presing ispred kaznenog prostora i pretrčavaju ih kao brzi voz? Upali i oni u čarobni napitak, kad su bili mali. A naravno, na takvim utakmicama doping kontrole nema, već prije par godina uhvate našeg jadnog Seferovića, bogu iza nogu da je uzimao nešto, vjerovatno kafetin ili slično. To je čitava industrija pokrenuta, a najbolje je razvijen odjel za skrivanje tragova. Noah je 100% u pravu, jer je sigurno i on uzimao nekad i zna kako to hoda.
gdje ima dima, ima i vatre !
ne dobivaju oni meceve trcanjem,vec tehnikom :) to se uci od malena, takva im je generacija dosla sad.. pazi francuza sta zadnjih par godina rade u rukometu, jel to isto doping? nije, to se potrefila generacija takva ;)
ma samo kreatin...haha
Jel mi neko moze objasniti zasto Susic i savez Bosne i Hercegovine nije se oglasio tuzbom FIFI i ostalim nadleznima zbog utakmice sa Francuskom i nepravilnog sudjenja koji je nastetio BIH fudbalu sve ove utakmice ?
Pa jel to samo spanci znaj kako se pravilno trenira a citav ostali svijet je glup hahahah Svi smo mi od krvi i mesa nemoguce je trcati tolike sate sa takvim rezultatima a da se nekoristi nesto .
Yannick Noah ministar za sport u novoj francuskoj vladi.Glasam za tebe,odnosno za Holland. Bravo Noah.Rijetki su oni u zapadnom svijetu koji su tako hrabri kao ti.Samo ostro jer si 100 % u pravu.Siguran sam da je medicina us^pjela do tog nivoa ali nevidi i gledase kroz prste spancima kao i nekim drugim kad je to potrebno.
mozda zbog treninga 2 x dnevno i prolazenja teskih priprema 2 x godisnje vec duzi vremenski period mogu toliko trcati i imati snage. sa pravilnim treningom, ishranom,psihom sve je moguce.
Zar i Rafa predivni? :| ( Federer je divniji, ali je Rafa predivan u odnosu na onu srbendu ružnu neodgojenu vv)
@@Bog Maradona: Portugal ce testirati kad bude igrao protiv engleske, spanije, njemacke pa ako bude problema pri rezultatu da ih mogu izbacit! Nama su uzeli ako bi bilo problema kod rezultata da nas mogu izbaciti za zelenim stolom jednostavno da imaju razlog.... @liqnjoslav: Zasto Nadal mijenja cesto adrese ako si tako pametan? Kod svake promjene adrese mora da obavijesti dopingshku kontrolu ali on to ne radi navodeci mnoge razloge! Otkud sada da Djokovic samo putuje po svijetu? Kao da se odmori i pripremi za turnire i kad sazna da ce kontrola biti pobjegne.
u svakom sportu se koristi doping... pogledajete huseina bolta...samo sto ne poleti...tenisere nadala,te djokovica...u tenise do jedne mjere tolerisu doping kao u biciklizmu...pa u fudbalu...to vise nisu ljudi vec roboti...pogledajte obim noge fudbalskih legendi iz 80ih , i ovih danas... igraci barce trcke ko navijeni,a igraju 2-3 utakmice u 7 dana..pa kosarkasi ...koje su to samo grdosije...sve sami misic a utakmica svaki 3 dan (NBA) SVI SU DOPINGOVANI...EVO JEDAN VIDEO .... http://www.youtube.com/watch?v=Pau6wgvW_Yk&feature=related
Doping kontrola je bila bar sto se tice nasih igraca i jedan od onih koji su kontrolisani je bio Džeko, a ne znam u portugalaca, mada je stvarno cudno kako su trcali 90 min. i ja nisam vidio ni na jednom znake umora, vrlo moguce da nisu nista zeljeli rizikovat pa su se \"pogurali\" necim, aj sto je ronaldo tice to mogu razumjeti ali ostale ne mogu, pa mi smo ustvari igrali protiv jedanasest ronalda . Onakvu igru i onakav presing ja u zivotu nisam vidio
Cuj zapadne susjede ... e yebla vas vasa geografija....
100% je u pravu.
pa ovo ja pricam svo vrijeme. odjednom spanci tate-mate svih sportova, dopinguju se 200 posto. jednostavno nemoguce
aj a vi too radite pa malo igrate rukom u fudbalu pa onda malo pomijrate linije kaznenog udarca,ojjjj mrki niste ni vi čisti