Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mate.r u usta :)
Svaka čast momci! Ponos ste svih pravih Bosanaca i Hercegovaca!
Jesu, baš tako, broj 1. Ali je sramota da su kad su prošli put postali prvaci zaboravili poslati zahvalnice VRS-u i HVO-u, a oni im napravili reprezentaciju!
Naprijed momci. Pravo čudo i ponos ove zemlje.
Wow, koliko chetnitkove nervira to što nam ne mogu ništa :D Naprijed momci po još jedno zlato (iako ste već pobjednici)!
Nasi najbolji sportisti...Svaka cast!
Jeb.em vam mamu po sred pi.cke!!
KOGA ZANIMA OVO POLUSPORTSKO GLUPIRANJE OSIM BH JAVNOSTI U NEDOSTATKU PRAVIH SPORTSKIH REZULTATA jadno
Onom zlikovcu mladiču koliko ga god mrzili ipak moramo zahvaliti na sjajnom odabiru naših ZMAJEVA!!!BOSNA 4EVER!!!
@Dekilla da mi te je uzivo vidjeti da to kazes,nisi svjestan kako bih te izgazao a ne samo tebe,nego takve slicne tebi ! PS- Stare ti se na.j.e.b..em pa ti seku napravim ili bracu...
pa mi smo VAS SRBE napravili u globalu gledajuci,da vam nije Turaka nebi ni vas bilo.. al izgleda da nemozes pitu od GOVANA praviti :))
lako se boriti za zlato kada vam napravimo reprezentaciju...
Normalno kad su Vam Srbi pravili reprezentaciju!
Zna li se s kim igramo u finalu :)
Sretno momci i donesite novo ZLATO ! Ah, btw: prvi