{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Vukovi, Medvjedi i Divlje mačke pokazali hokejaške vještine

10.1.2013. u 17:32
19
7
Vukovi, Medvjedi i Divlje mačke pokazali hokejaške vještine
19
Klizalište Pannonica, koje je postavljeno na Trgu slobode u Tuzli, danas je bilo domaćin sarajevskim ekipama Vukovi, Medvjedi i Divlje mačke, čiji su takmičari i takmičarke prezentirali hokejaške vještine tuzlanskim osnovcima.
Rezultat je to saradnje Pannonice i Hokejaškog kluba Stari Grad iz Sarajeva, a finale današnje manifestacije održat će se u 16 sati, kada će pomenute ekipe u borbi za bodove izaći na led.

"Mi smo prije tri godine imali pokušaj aktiviranja hokeja u Tuzli. Nažalost, taj klub više ne postoji, ali smo uspostavili kontakt sa Elvirom Ferizovićem i uspjeli smo organizovati današnje aktivnosti", kaže Muhamed Smajlefendić iz tuzlanske Pannonice.

Led na klizalištu Pannonica odgovara dimenzijama terena u dječijoj ligi, a želja je da se potakne interes za popularizaciju hokeja. Zanimljivo je da će u večerašnjim utakmicama nastupiti i ženska hokejaška ekipa Divlje mačke, a iz Pannonice najavljuju izvrsnu zabavu i pozivaju zainteresovane građane da prisustvuju hokejaškim utakmicama.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Ko će osvojiti Evropsko prvenstvo u rukometu
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: