Pozitiva(c) dana
0
Vraća se olimpijski duh
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@dijaspora. 21.02.2011. u 15:39 Za igre nema problema, mozete ucestvovati, ali kao uvjek bez rezultata. Sto se tice rusenja RS, za to treba imati m*da ko u vola.
taa će olimpijski duh ja mu kroz noge probacivo
Sarajevo nikad nece biti ono staro, ne zato sto su se doselili ovi ili oni, vec zato sto nema vise Tita i jake Jugoslavije.
Ne znam ima li sta gluplje od vojske, jos eto vojne sportske igre. Bice onda da smo u ratu imali cetvorogodisnju olimpijadu. Svakakvim imbecilnih clanaka...
Malo pretenciozan naslov, ali svakako dogadjaj za pozdravit ! Jednom da se slozim s vasom pozitivom dana ;)
Vraća se Manu Chao.
E da mi je znati gdje vi u ovome vidite olimpijski duh, svega vam??? Pa stvarno se provaljujete iz dana u dan...