Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mojne tisra...
šta bre oće ova? dođi, dođi....ima da te svi u svlačionici k.a.r.a.m.o u bulju
Svaka cast Lindsey, ona je trenutno najbolja, ali volio bih je vidjeti na spustu u Vengenu ili Kicbilu, a ne na ovoj stazi koju redovno voze i zene Bez obzira, treba joj dozvoliti, pa ne zove se dzaba \"Snjezni cirkus\".
jednom je janica kostelić vozila kao predvozačica na jednom muškom slalomu i izračunali su joj da je imala vrijeme da se plasira među prvih trideset, odnosno bez problema bi se plasirala u drugu vožnju. drugim riječima bila je bolja od tridesetak slalomaša koji su se takmičili :)
ako joj dozvole, bice najljepsi takmičar:P
Rada Manojlović je žena, j.e.b.o ovu....
ako hoce moze jedan slalom sa mnom, ne treba joj dozvola nikakvog saveza ili slicno
volim te lidnsey zene mi
Znao sam da ce ovo desiti. Dozvolili smo ih da izadu iz kuhinje... a sada hocu da jedu s nama sa istog stola.
lindsey je tito
razbijace i muskarce, na spustu ocam
bas je moderna strasno mi se svidja
monika seles je u stvari frajer koji se takmicio u zenskoj konkurenciji
Muškarača!