Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srce lijepo, samo naprijed, fizicke prepreke su najmanji problem, za divne ljude ima mjesta svugdje!
Bravo Mujče, ali ne zaboravimo odati priznanje i Tomislavu! Svaka čast obojici!!!
heroj i sampion nema predaje!!!!
Dragi nas heroj Musa, pokazi nam kako se zivot voli. Pokazi ovoj zemaljskoj masi koja je nezadovoljna zivotom a ima sve. Pokazi nam svojim herojstvom i hrabroscu da grijesimo kad pomislimo da nam zivot nicemu ne vrijedi.
HEROJ!!!
Svaka cast ovom momku, imao sam ga prilike vidjeti dole u centru Safet Zajko i stvarno nisam pomislio da je slijep, kontao sam "sta je ba sad ovo" Inace, ovaj Tomislav mi je pravo antipatican, mozda je ok lik ovako kad ga poznajes, ali nekako po slikama sa FB stranice NGO Marathon Sarajevo mi djeluje kao pravi snob. Jos brate mili i ova skola trcanja klix gdje je on sekretar, pa jbt 40 KM mjesecno a 3 puta sedmicno trce, pa skuplje nego ici u fitness centar, pljacka!
Nemoj suditi po slikama :D
svaka ti cast na tvojoj borbenosti lave respect od mene samo nastavi tako
kapa dole momcino
Koji car, svaka čast!
svaka čast, Mujče!
Respect do Venere!
veliki ogromni respekt!
Papa do poda!
"Kapa
Bravo ljudino!! 👍👍👍 Sretno!!
Samo naprijed momak!
Svi smo uz Tebe! Sretno Ti bilo! :)