Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mike tyson bi ih u svoje vrijeme povaljao obojicu ko snoplje u maximalno 6 rundi.
I izujedao ih ko pasce.
sve ukazuje da je ovo samo dobra predstava za javnost.fjuri sad postade popularan dobio ogromne pare sledeće god već dogovoren revanš biće sigurno puno gledaniji neg ovaj,kličko vraća titulu...tv prava pare samo pare :D
Poceo sam da mrzim Vitalija Klitcka od kako se politicki angazirao na Tashmajdanu. Posto je pijun Merkelove(EU) i zavadio narod u Ukrajini i sad se uvalio u gradonacelnikovu fotelju. Sto mu je to trebalo???
Joshua je ost'o jedina nada da vrati boks na manje od 12 rundi
BRAVO FURY rEspect from Tuzla. kill this Fascist from Ukraina
Slickovicev engleski na apratima...
Himzo propo na kladionici i poslo vas je sve u 3 PM ,et tako
ISKRENO ONI SU INSTITUCIJA
Kličko nikada nije bio neka klasa od boksera. I vrijeme je da ode.
Nije vala Fehime isto ko da si rekao da Barsa bezveze klub
Šokirao je sviju. Fury je bio prvi realan izazivač, do sad je Kličko samo šetao, sinoć se namučio i ispalo je kako je ispalo. Nadam se da je bio samo jedan loš dan, jer ono je bilo prejeftino izgubljena borba.
Kažem da se nadam da je bio loš dan, jer ako ga opet Fury pobijedi onda pada sve u vodu što je do sad Kličko uradio, jer je ovaj prvi borac koji ga je namučio pošteno. Ne vjerujem da bi to puno za boks učinilo, da bi postao kao nekad, više od ove današnje šetnje po ringu. I jeste Fury mlađi ali Kličko je u boljoj formi, samo što je navikao na protivnike koji su samo oštri na jeziku a ne u ringu :)
napokooooon