Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a gdje ce biti finale
kako misliš da ulozi svijet. ako se mi pojavljujemo kao organizatori onda mi ulazemo pare u to. pa nece nam drugi placati kandidaturu i organizaciju.
Svaka cast Bosno tako i treba to nam samo moze pomoci a nikako odmoci nek malo para ulozi svijet u ovu nasu vukojebinu da nam oci otvore a mozda ce i manje krasti ovi nasi korumpirani politicari mamu im jebem
komentar
Ko jos njih pita za zdravlje.
Blago nama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A penzije ???????????????? A nezaposlenost ????????? A kriminal ??????????????? A .......................... ?????
Ahaaaaaa, bice dobro sve dok ne raspisu samodoprinos za organizaciju Svjetskog prvenstva.
a koliko bi kostala kandidatura???
ovo bi bilo dobro!!!!!