Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Ferrari’s technical boss Pat Fry clarified that the waving flag was actually coloured yellow and red, which is a warning to drivers about treacherous track conditions.\" DAKLE EVO I OVI IZ FERARIJA GOVORE DA JE ZASTAVICA ZAPRAVO ZNAČILA SAMO UPOZORENJE NA OPASNIJE USLOVE NA STAZI...možete se samo saget brzom Nijemcu ;)
PretJEcao HAHAHAHAHAHAHAHAHA
Me parece que este va a ser uno de los tnroeos mas emocionantes del futbol colombiano, por cuanto los equipos estan armados con jugadores de mucha experiencia, y de jugadores nuevos que ya empiezan a figurar en las canchas colombianas, ademas los te9cnicos en su mayoria estan parando sus equipos para jugar un futbol de ataque, no importa que su condicion sea de visitante, yesto hace que los partidos se conviertan en confrontaciones de toma y dame , quew le dan un gran dinamismo a los partidos, ademas de que se ven muy buenos goles. Soy hincha del verde Nacional y me encantareda su camisa.
Dosta je bilo prevaranata koji koriste blogove da bi bez ikakvih dokaza prodavali ljudima lazne dojave o utakmicama. Javite se nama i dogovorimo se za suradnju. Profit je garantiran!! Upišite u google \"the1x2team\" i otvorite prvu stranicu koju nađe ili zalijepite u tražilicu the1x2team.wix.com/the1x2team#!
Recimo i da jeste zuta, opet je ovo sve regularno, jer je pretekao nakon zutog sektora, ima lijnija poravnanja, ipak je sudija preci od semafora. Semafor je povezan sa signalizacijom na vozilu, a tacno kada ga pretice vidi se sudija... Dakle sudija ga je izvukao... Znaci sve regularno... A i da nije, ne mogu mu oduzeti tiulu i samo tako predati alonsu. Isto kao u fudbalu sto ne mogu ponistiti greske sudije kada neko primi ili da go... Dakle nema smisla raspravljati se o tituli... Ostaje kod Vettela. Svaka njemu cast.
@korleone neću tvrditi da je povezano sa nekim upozorenjem sa staze, ali je ugašena zajedno sa žutim
U kokpitu nikada ne svijetli zutocrvena zastavica. Crveno je svjetlo od neceg drugog.
http://www.gp1.hr/sto-se-zapravo-dogodilo-prilikom-vettelovog-spornog-pretjecanja-toro-rossa/
@@emir i žuta i crvena su svijetlile u kokpitu, malo bolje pogledaj
Bila je zuta zastavica. Zutocrvena zastavica ne svijetli u kokpitu bolida, a u Vettela je svjetlila zuta zastavica u kokpitu. Preticao je pod zutom zastavicom. Dejv
pretJEcao?!?!?!?!
Da bi nekima bilo jasnije, pročitajte komentar Mladena Jergovića. Čovjek je o zastavici razgovarao s FIA-om. Ferari perfektno zna zašto se neće žaliti, a zna to i Alonso. Ako pratite F1, onda ste vidjelo što su sve pokušali učiniti da bi nesposobni Alonso postao prvak, ali ovog puta nije uspjelo. Potrudila se cjelokupna Talijanska mafija, ali nije se moglo. Za ono što je Alonso napravio Hamiltonu, dok su bili u istoj ekipi, trebao je dobiti doživotnu diskvalifikaciju, a ne se takmičiti.
Yellow and red striped flag Warns drivers of a slippery track surface, usually due to oil or water. evo, sa f1 stranice, pojma nemas :)
Tacno se vidi zuto trepcuce svjetlo, nisam uocio nikakvo zuto-crveno svjetlo, mada sam pogledao snimak nekoliko puta. Zasto bi upozoravali da je staza klizava ako cijelo vrijeme pada kisa, pa valjda znaju vozaci da je klizava. Crveno-zuta zastavica se koristi samo u slucaju prolivenog ulja na cesti. Ferari nije zelio nakon svega potezati ovo pitanje, kad vec nisu reagovali za vrijeme trke, kad je vetel trebao dobiti kaznu od 10 sec zaustavljanja u pitu.
hahahah koliko imas kila ..nema veze moras se udebljat jos 30 KILA da budes glup koliko si tezak :D hhahahha zuta zastava je btino da je udes bio i da se nesmije pretica...odnosno da se vozi pazljivo bez preticanja jer je to najvece upozorenje poslje sejfticara... za ovo debljanje ipak ti fali 50 KILA
poslije zute ili kako vec vi kazete zuto crvene zastave koju ste mogli uociti na desnoj strani ekrana u sektoru 1 staze, nazalost nakon preticanja, se vidi zelena zastavica---ili ti ga u ovim slucajevima lampa. To znaci da je prije zelene zastavice morala biti zuta, inace zelena zastavica, odnosno svijetlo na pocetku sektora 2 ne bi imalo nikakvog smisla -.- Nije smio preticati, morao je dobiti kaznu ulaska u box, sto je odprilike -20 selundi. **bo vas Vettel
E moj \"iceman\" trebao bi malo bolje procitati pravila u F1, interesantno je da te pravila uvijek Njemci najbolje nauce.