|

Veso Arežina iz Prijedora ušao u Kuću slavnih u Las Vegasu

Veso Arežina iz Prijedora ušao u Kuću slavnih u Las Vegasu
21
Piše: G. D.
10.1.2015. u 22:07
224
komentara
21

dijeljenja
Veso Arežina iz Prijedora ušao u Kuću slavnih u Las Vegasu Veso Arežina
Majstor taekwondoa i trener Taekwondo kluba "Ljubija" iz Prijedora jedan je od rijetkih sportista u BiH koji je uspio da se upiše u čuvenu Kuću slavnih u Las Vegasu. Više od 5.000 medalja i više od 400 pehara koji se nalaze u vitrinama ovoga kluba svakako su pomogli da se Arežina nađe u odabranom društvu.
"Kada se radi naporno i nešto što se voli, onda uspjeh mora da dođe. Mnogi se pitaju odakle nam toliko nagrada i priznanja, ali bude im jasno kada vide kako ova djeca vrijedno treniraju i bore se kao lavovi. Vole ovaj sport, ništa im nije teško - ni treninzi, ni putovanja, ni brojne obaveze. Taekwondo je ono što najbolje znam da radim i što istinski volim. To želim da prenesem djeci", kaže Arežina.

On dodaje da svakome godi kada dobije neku nagradu za uloženi trud, a kada to bude ovako laskavo priznanje, kao što je ulazak u Kuću slavnih, zadovoljstvo je još veće. Da su Arežine prava sportska porodica dokazuje i to što mu u vođenju kluba pomažu supruga Zvjezdana, takođe majstor taekwondoa i brat Siniša, koji je trener i sudija u ovoj borilačkoj vještini.

"Imam maksimalnu podršku porodice i kad me pitaju da li sam postigao sve u životu što sam želio - kažem da jesam. Treba biti uporan. Trenirao sam oko 2.000 djece, a u klubu trenutno imam oko 400 djece i sve ih učim da smo mi jedna porodica i da će, ako se vrijedno radi, jednog dana doći neko i vidjeti vaše rezultate, možda čak i američka Kuća slavnih", dodaje Veso.
Prijavi grešku


Komentari (224)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...