Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Puna podrška!!! Naročito za kadetske selekcije. Trenutno su prvaci Bosne i Hercegovine, i talenta i potencijala sigurno ima. Djeci treba utakmica i ovo je odličan potez. Nadam se da će i neko iz struktura vlasti i sponzora prepoznati ovaj projekat i finansijski podržati. Ovim momcima tako malo treba!!!!
Kakve pvo djede za nas igraju?
Ovaj Klub je nekada u svim kategorijama bio najbolji u BiH... Trenirali su ga dva Dubrovcana, bivsi igraci Juga...Jedan je danas trener u Švedskoj a drugi u Engleskoj. Poslije njih su se izgubili rezultati i Banjalucani su preuzeli primat...Neum do njih, a Sarajeva nigdje...Danas na Otoci ima 5 Klubova a kvaliteta NEMA. Mladji kadeti iz AKADEMIJE B su ove godine postali PRVACI BiH...Vratili titulu u Sarajevo...Treba im utakmica i treba im podrske...
Možda i mogu shvatiti zašto nas nema u vaterpolu, nismo koliko znam,nikad ni imali vaterpolo klub! Samo mi nije jasno da pored ovoliko planina i snijega, nemamo, ama baš nijednog jedinog skijaša, evo već 20 godina!!?
@drinsky1 Ja tih rekoh jednom,pronađi neko dijete da umjesto tebe,pravilno napiše komentar, a opet me nisi poslušao sudeći po ovom komentaru,baš si neposlušan!!!
šta je tu čudno... u Bosni još samo fudbal nekako funkcioniše, sve ostalo je na aparatima, svi sportovi
Koji vam je k...., pustite sportiste nek se druže.
e cuj bosnje i vaterpolo hahahaha, dobro ce biti ako se svi zivi iz bazena izvuku
Najbolje bi bilo da im uputimo zahtjev za prikljucenje, ionalo ne funkcionisemo.
@LGBitisemora ne lozi se, sta ce nam antitalenti za sport ala bosnjaci