Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja jakih ekipa sto nisu pozvali dubrovacki jug ili neki crnogorski tim
št će tu dubrovački jug, neka skoknu do komšiluka i dovedu aktuelnog evropskog šampiona Crvenu Zvezdu ili najtrofejniji evropski klub Partizan, ne treba vam bolja promocija vaterpola... ali muslimani i vaterpolo, kao slovenci i smisao za humor:)
@bruce wayne kakav si ti hapan sinko, partizan i zvezda se nemogu mjerit sa Jugom, partizan redovito dobiva porcije, a taj umjetni klub zvezda je taj naslov osvojila samo zato jer je igrala doma i što su se ovi naši debili usrali ko pičke
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
haj,super