Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala BHT 1 što su nas spasili nerviranja :)
sve u svemu ima par trenutaka kada bi se moglo reci da znaju igrati rukomet,al na zalost to kratko traje.. sa igracem vise igramo losije neg kad imamo igraca manje,. sve u svemu jako lose...
Ovo je sramotna igra. Dat ce nam 50 na kraju.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
President cup najveća moguća glupost. Rijetko koja ekipa ima motivaciju da to igra, kao upravo naša. Repke svoju kvalitetu pokazuju u grupi, gdje imaju da se bore za nešto, a kog' boli tuki da li je 18 il 19 na kraju.
pa zato i pada ovoliko golova. ovo je zadnji put da se igra. nakon ovog se ukida. treba neko da se povredi bez ikakvog razloga
Ma nasi su se zakleli kad su krenili u Katar ili ce bit 1 ili 20
Što volim kad sam u pravu......, sreća pa je gotov ovaj cirkus.
Za ove rusofile ne vazi hljeba i igara, putko naredio samo igara, rucak se preskace.
Cestitke nasim sampionima. Bas su se potrudili...
hajd de sad kreteni kako mozete nesto lose reci o ovim momcima i gospodinu Markovicu, jeste ovo lose ali necemo se glupirat i sad pisat da Markovic ode, a do neki dan ste ga hvalili, razumljivo da su momci nakon tekme sa Tunisom izgubili volju za igru,ipak je ovo nase prvo svjetsko. bit ce bolji i otici cemo na Euro,a trenera nessmijemo mijenjat ni u kojem slucaju jer je covjek car i doveo je ured nas tim.
Zlatni momci, ponos drzave, ma kako god zavrsilo, ove momke se nesmije dirati...al u qurcu
Nasi od prosjecnog protivnickog golmana naprave svjetsku klasu :D
netko mora preuzeti odgovornost za ovu blamažu.
Kad neko kaze sa su ponos nacije, nabijem ga ma racku!
mi cijelo prvenstvo po rijecima komentatora "nemamo srece" nekorištenje igrača više i dva igrača više znači da nisi uigran, spreman na sve opcije u igri kapa do poda Malinoviću, braci Burić i Toromanoviću ostali su svi očajni!!!!
ovaj President Cup ce ti doci glave Dragane!!!! najodgovorniji si za očajnu formu repke odlazi i povedi Terzića, Vražalića i Ovčinu!!!!
hahaha, Ovcina je uspio sa 1 metar i prazan gol da pogodi stativu!!! Da nije zalosno bilo bi smijesno!
vidi nam cobana!! Zar ne gledas Srbiju na RTRS??
Braca rRusi koji su potpisali bombardovanje sumske NATO-u za mali kredit MMF-a :)
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
pitam se kako bi nam napad izgledao da nema pivota u rukometu, kome bi bacali loptu svaki put... ko da druge akcije i pozicije ne postoje, baci na crtu po svaku cijenu...
pivoti su jedino opravdali poziv!!!
rusi odrađuju lakši trening.. b&h rukometaši se nastavljaju brukati. Nadam se da rusi imaju malo morala i da će malo stati do kraja utakmice.
Ima link na livetv.ru/rs. Moj Vrazalicu gdje si ti ucio igrati rukomet.Tebi treba jedno 20 lopti na krilo da bi dao 2 gola
Markoviću zašto si otjerao golmana Šarića , Vukašina Stojanovića , i vrsnog beka Faruka Halilbegovića??????? rasturio si sve što je valjalo , ako si imalo moralan podnesi ostavku , neka igraju najbolji a ne "tvoji igrači" koje guraš na silu !!!!