Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NISAM ZNALA DA SU OVI SRBI TAKO HRABRI,BAS STE ME IZNENADILI, SAMO VI DODJITE PO MOGUCNOSTI U STO VECEM BROJU.
Neko pita "A zašto će SRPSKI NAVIJAČI (hoću da to uvek pišete velikim slovima) na Koševu kad će dobiti batina?" Pa SRPSKI NAVIJAČI nisu pičke da ne smeju doći ako ih ima malo!!! Doći ćemo i jebat ćemo vam kevu!
ja navijam za bih al posto se tekma igra na grobarskom kosevu bit ce 3:0 za srbiju zao mi je al gledajmo posteno da je u zenici tekma bio bi obrnut rezult tako ako bude tekma na kosevu navijam za srbe
a, zasto ce srpski navijaci na stadionu kad se zna da ce ih istuci nasi navijaci? Zar je fifa tako glupa da dozvoli stranim navijacima u Zenicu?
LJudi gdje cemo svi stat u Zenicu.Recite nam hoce li biti opet veliki ekran postavljen.Ja koliko znam sva raja i pitari i manijaci hoce u zenicu.Bolje tamo gledat nego na tv.Frke nema jer navijaci scg nece ni doci.
Pomozi boze,naprid bih, da pokazemo cetosima kako se igra .......
Fakat mi je crnjak tekma bez Hasagica....
...samo kopirajte gornji link red po red u adress bar i pobrinite se da nema praznih mjesta
Evo šta čete pričaju o toj utakmici: http://www.combat18.org/forum/viewtopic.php?t=7043&sid=de3b45df96128c60d48f5a7757306d9f
E jebiga nece biti Musica a on je bas dobar igrac i pokazao je puno pozitivnih stvari protiv Spanije. Ali eto opet se nadam pobjedom Bosne i Hercegovine. Sretno Momci
hajmo baka do pobijede protiv cetosa.Kad dodzes u Mostar imas pice od prijatelja iz Cima...Cekamo te u bogodolki! POZDRAV ZA SVE BOSNJAKE OD MOSTARACA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bice ludo....bih:scg-3-1....zao mi je,ali tako ce da bude...
mamu sam mu puko
puknuce ti mama
e a kako ce BBC da snima o uspesima kad cete da puknete?