Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast momcima, ali je meni inače hrvački sport sam po sebi glup. Niti možeš naučiti nešto što će te spasiti na ulici niti u nekoj tuči. Bilo koje bavljenje fizičkom aktivnošću je super, ali od borikačkih vještina će vam sigurno više pomoći krav maga, muay thai, jiu jitsu, judo itd... :)
buraz moj kad te hrvac sveze sa pojas pa na beton nasadi onda ko sova hodas ulicom glava okrenuta za 180 stepeni :)
i šta dobiješ od tog? Možeš samo u zatvoru završit radi težih tjelesnih povreda koje si nanio... i kad te neko nožem || palicom napadne , ta tvoja tehnika bi učinkovita bila? Hrvanje je korisno kada se spoji sa još nekom borilačkom vještinom... p.s gledaj hrvača što mi pucaju dislajkove heheh
PRIKAŽI ODGOVORE (2)