Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast. Učiti treba od tebe gospodine Bolt što znači biti gospodin i sportista.
Braco Srbi iz manjeg entiteta BIH, mozemo li iz ovoga nesto nauciti. Covjek,gospodin,svjetsko ime,Usain Bolt je stao da oda postu himni neke druge zemlje,a mi Srbi ne znamo i necemo da odajemo postu himni nase zemlje. Dobro,ajde,Boze pravde je himna Srbije,ali cinjenica je da mi zivimo u BIH,htjeli mi to priznati ili ne,mi zivimo tu i to trebamo postvati,zato Brate Srbine,na noge lagane kad svira himna zajednicke nam drzave Be i Ha.
Ovo iznad je odg. @ali
Pravdas svoje gluposti tudjim.. ko je spomeno isusa.. .ebe mi se i za njeg i za muhameda. To sto je jos neko slicno radio ne znaci nista. I budisti spustaju glavu na zemlju a ne vjeruju u boga. Pa ? To nist ne govori.
Ma on je trese u olimpijskom selu, paa da joj satro oda postovanje :P
ti što se tako dobro snalaziš u mraku ti tako braniš islam i muslimane? tako što spominješ tuđe majke na takav način, je li tako odobravaš da neko o tvojoj majci priča..baš si ti velik čovjek..aha
@osnovac najljepse receno vidim da ti se nesvidja kako muslimani obavljaju molitvu gospodaru svetova, a mislim da si kriscanin nebitno koje vrakcije, podsjeticu te da je i jezus to stoji u bibliji svoje lice spustao na tlo svome mome i tvome gospodaru bogu jednome, nemoj druge vrijedjati verskim osnovama to steti samo samom tebi ti boga i poslanike nemozes uvrijediti to skodi samo tebi. bog veliki je uzvisen i nezavisan od kreacije.
Gospodin čo\'jk!!! Veliki šampion i ljudina!!!
Pa nije papak da priča, a ovamo ide himna. Dingospo pravi .
@bosanac: Ja sam rodjen u njemackoj a himna mi je \"Boze pravde\" sta je tu sporno? Srbin sam, bilo dje da zivim...
huso bolt pozelio da je amerikianac vise mu se svidja .mozda mu je mala dala pa zato
a mi, seljačine obične, samo znamo zviždadi himnoj protivničke ekipe -.-
evo ti odgovor hipoteticki. ja u mraku sa tvojom starom. sta mislis kako cu joj ga gurnut. jos ja neiskusan i mrki mrak. SNASO BI SE JA. ISTO TAKO CE SE SNACI I TVOJ HIPOTETICKI ASTRONAUT. I OTAC TI SE SNASO PA VIDI KONJA STO SE RODIO PA PO PORTALU BALJEZGA...
Kako ce ako arapi ikad posalju svog astronauta van zemljine atmosfere, znam da djeluje nemoguce al et recimo hipoteticki, kuda ce se taj hudi astronaut okrenut da klanja ?
hahah ko ce saudijsku arabiju respektovat ? Respektovat nejednakost ljudi, ne postojanja nikakvih prava za zene, zaostale retarde ? Koji to zdrav moze respektovat ?
A vidi ove novinarke k o bile, ne konta o cemu se radi...tuka.
Svaka mu cast, kako crnac pokaza primitivnim bjelcima koji jedini zvizde na himne! A pogotovo ovdje na primitivnom balkanu!