Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Legendarni ulični borac a ne mma...
Sigurno od promaje umro
nevjerovatno.. mislim da je razlog dugogodisnje pucanje steroidima, ali i njegova zadnja borba protiv DADA 5000.. mozete pogledat , borili su se gotovo do iznemoglosti, njegov protivnik je dobio 3 sracana poslije borbe, al je uspio prezivjet.. al et ovaj nije.. svašta
aaa covjece do neki dan gledao tvoje borbe na ulicama
ja ne znam na koju foru je ovaj usao u ufc, ali et', rip kimbo...
Mislim da je zbog popularnosti u ulicnim tucama
Sa vana 42 godine a unutar 102 sta je sve uzimao Bog zna .. Lahka ti zemlja bila ..
UFC je najvece smece koje je ikada legalizovano. Pogotovo je idiotizam UFC uopste proglasavati sportom, gdje se protivnik, koji lezi na podu, cak i poluonesvijescen moze udarati. Legalizovani debilizam neizivljenih asocijalnih ulicnih divljaka.
UFC nije sport retardu jedan
@jaserr.arafatt "Sport (UK) or sports (US) are all forms of usually competitive physical activity or games which, through casual or organised participation, aim to use, maintain or improve physical ability and skills while providing enjoyment to participants, and in some cases, entertainment for spectators." UFC je po zvanicnoj definiciji klasicno sportsko natjecanje. Borci UFC-a su definisani kao sportisti sa disciplinom koja se zove MMA. Sta ti nije jasno idiotu debilni?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)