Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KIMI legenda
da je KIMI igrao ne znali gdje su od brzine
da, edise...to nalicje price je kod nas postalo standardna popratna pojava... inace, pitam se gdje li ce ti ''novci'' otici, sve se bojim da ce pripasti BH djeci..od toga ce se ubaciti koji novi poker aparat ili sta li slicno... pohvalno je sto su to slovenci napravili, ali je zalosno koliko su BH mediji zaobidjeni u svemu
cuj svaka cast organizatorima.. Procitaj malo reportazu.. Nisu uopste pozvali medie iz BiH, to kao prvo.. Kao drugo sami smo morali traziti PR HIT nove gorice, i prijavili 3 fotografa i kamermana (revija AUTO, Mreza Plus, BiH Ferrari klub, AUTO PLUS). Kada smo dosli tamo, receno nam je da ce samo jedan fotograf i jedan kamerman moci biti na atletskoj stazi. Kada smo navecer tamo dosli rekose nam da ne moze niko od nas biti na atletskoj stazi. E onda sam ja tu poludio pa su na kraju pustili samo kamermana. ALi ne bi mi bili Bosanci kada se ne bi probili i opet napravili slike. Na kraju nam je obecano da cemo zbog toga sto nam nisu dali da buidemo an terenu poslati cd sa slikama.. Dobili smo al u ***** Prije nego sto cemo doci tamo obecavali su nam cak i po par minuta sa vozacima, a ako oni ne budu pristali onda ce biti press konferencija na kojoj ce se opet moci postavljati pitanja.. I bila press konferencija.. ali na atletskoj stazi kojoj nismo mogli prici. Ni jedan BH politicaar se nije pojavio - pozvan je bio Terzic, koji je u zadnji momenat otkazao svoj dolazak.. jebe se njega za BH djecu na lijecenju u Sloveniji. Sve je to bio marketinski trik u kojem su djeca iskoristena kako bi se reklamirala kockarnica HIT ( u sarajevo pozanta pod nazivom Coloseum)
Svaka cast organizatorima.