Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srce bosansko.
Sergej Jesenjin.
Bravo legendo sada imao i mi neko u UFC za koga cemo srcem navijati. Svaka cast!
Treba vjerovat' u Denisa Stojnica :)
@marijuana Denis je davno prno u fenjer.
Svaka ti cast.
lik je nato.ko beton je!
Inace radi u googleu kao programer :-)
jos jedna BH mashina..
Srce ko Dzamija...
Ovaj momak ima sjajnu boksersku tehniku, a i vrlo je agresivan što je neophodno u ovom sportu. Za 2-3 godine on će biti u vrhu UFC-a. Svaka ti čast momče samo treniraj i nikad ne zaboravljaj svoju domovinu.
Sretno I hairli bilo jarane
Ovo je ostatak onih najnižih životinjskih nagona i željom za krvi. Ko mi kaže da je boks plemenit nije dobar sa glavom nikako. U redu su one borilačke vještine, samoodbrana i to ali ovo krljanje u kavezu a pogotovo krvožedne gledaoce toga nikad neću svarit.
Momak, svaka cast sad kad postajes poznat i u BiH moras se naviknuti da te kuju u zvjezde dok pobjedjujes a da te pljuju nakon prvog poraza u ringu ili neke nesmotrene izjave.Do tada - uzivaj .
I was like "shit", excuse my language... :D
svaka cast Mirsade
Da me ko spucao koljenom,ne bi vise ni ustao. Samo naprijed :)
Mašina od čovjeka
Pa logicno kad je iz Srebrenice