Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
stvarno su zgodni. ne mogu da prestanem da se diram po kiti
ja bi se yebala sa svakim
@Jebim: a ipak ogromna vecina Talijana nije nikada cula za taj sport. Ipak su fudbal, kosarka, hokej, tenis gledaniji sportovi u Italiji. Zato sto je to normalna zemlja, za razliku od Srbije.
@... To je zato sto si budala. Naravno da nisi cuo za TALIJANA jer Talijan ne postoji. ITALIJANI su bili i svjetski, i olimpijski, i evropski prvaci u vaterpolu.
@@...: izvini, ali zasto bih probao igrati ovaj smijesni sport? Sin igra kosarku, djevojcica fudbal, ne pada mi na pamet da ih saljem na ovakve sportove. Nisam nikada cuo za Talijana da je zainteresovan za vaterpolo, a u Srbiji je taj sport skoro pa gledaniji od fudbala. Smijesno.
po se re m se na turnir kad nema domace ekipe, kako je to moguce? sta ce nam ovo koji k u r a c?
halo bosanceros, jarane ti si takva rinaka, odavno primjetim da uvijek dajes zajedljive i ruzne komentare, bolje se potpisuj kao srbin ili tako nesto a ne ko bosanceros, jer da to jesi zaista, ne bi uvijek pisao takve gluposti i sranja... bolje se uhvati kakve knjige, mozda nesto korisno i naucis. zesca si karina i tenkre.
(Pi__z____da)(vam)(mate______rina) nepismena, prije neki dan ste napisali \"Sarajevo Champions chalange 2012\", a sada \"Sarajevo Champions Challeng 2012.\" Jesu li to bosanski lingvisti krenuli sa pisanjem neke nove nakaradne varijante engleskog jezika za teritorije pod bosnjackom populacijom, ili tu kod vas u redakciji rade sticenici jedne od institucija za mentalno oboljele?
U Sarajevu najvise publike ima kad je džuma, za sportove ne mare ....
POGLEDAJTE NAŠU IGRU I BUDITE i Vi DIO NAŠEG USPJEHA! Svratite na naš blog! Nudim BESPLATNO i 22 sistema do kraja tjedna uz glavni sistem. Do sada sam PROFITIRAO 52 000 kn, u prosjeku 7000 kn MJESEČNO svojim sistemom. GARANTIRAM da ćete među gratis sistemima naći barem 1 ili 2 koji vam odgovaraju za vaš tip klađenja i s kojim možete profitirati. Nitko vam ne može obećati plus jer uz svaki kvalitetan sistem mora ići i znanje. Nijedan sistem nije 100 posto dobitan ako vi ne pogađate. Zato ne PADAJTE NA TUĐE FORE o sigurnim parovima! i sistemima s kojima zarađivate bez truda (NEMA TOGA!) SAMO PROVJERITE NA MOM BLOGU I JAVITE SE NA MAIL. STATISTIKA, PAROVI I DOKAZNI LISTIĆI su vam predočeni na blogu i arhivi. Lp! WWW . ORGAN . BLOGER . HR
Ima li ih koliko da znaju plivati?
Imal ko da me doradi??
@... Pa konju ulojeni vama je svaki sport k.rcina od sporta,pa vama je ove god. nasa mrtva Zeta izbacila vase \"veliko\" sarajevo,vas nidje nema!Zato mi je smjesno kad vidjeh da su neke vrhunske vaterpolo ekipe otisle tamo da igraju meceve!
za vas bosnjake prazne su tribine na olimpijadi u svakom sportu jer vas nema ni u jednom hihihihihihihihih
kako naporan sport covjece.. neki dan isao, otplivao par duzina, umal umro nisam
nazalost prazne su i na olimpijadi kad je ovaj sport u pitanju
hahahahahahahahahah,kod bosnjaka publika jedino dolazi kod torabija,kako vas nije sramota pokazivati te prazne tribine furdo hihihihihihih