Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je islo kako treba mladim narastajima u poslijeratnoj Bosni dok se hodza nije sjetio da se sportski rekviziti prave i od svinjskih koza. Naravno ni katolickom ni pravoslavnom popu nije bilo pravo da rekvizite proizvode u fabrikama koje oni nisu osvestali. ;-)
ISKRENE ČESTITKE ORGANIZATORU SPORTSKIH IGARA. KONAČNO NEŠTO POZITIVNO I ZA SVAKU POHVALU U NAŠOJ DRAGOJ BIH. ISTRAJATI NA ODRŽAVANJU OVAKVIH MANIFESTACIJA.
Svaka čast za SIM, ali imam jednu veeeeliku primjedbu. Naime, djeca iz USK su jutros krenula u 6 sati iz Bihaća, a stigla su nešto prije 2 sata u Sarajevo i odmah su imali natjecanja koja organizator uopće nije najavio za danas. Mislim da se trebalo imati obzira prema djeci koja su putovala pola dana!!!
iz 23 grada , e svaka čast ! Ovdje vrijedi ona parola \" Tri vjere jedna nacija\" !
Svaka čast.... preljepo vidjeti
Moj sin ucestvuje na ovim igrama i bas mi je drago da vidim ovu mladost i ovu ljepotu. Ovo su djeca koju treba podrzavati i koja su buducnost ove drzave. Nije vise bitno ko je najbolji, bitno je da se druze da se upoznaju da razvijaju svijest postojanja drugog i drugacijeg. Svaka cast onome ko je ovo osmislio i proveo u djelo. Svaka cast!!!!!!
Vidi djecice drage.. Kako je lijepo vidjeti kada se djeca bave necim lijepim i zdravim. Svaka cast, djeco, samo naprijed. Znam dosta djece ovog uzrasta, pa i malo stariji, cini mi se da je to prva generacija iza rata, koja je kulturna, koja se obrazuje i koja ce sutra krojiti ovu drzavu. Imaju koliko toliko siguran i lijep zivot, nisu od rodjenja zatrovani mrznjom i od njih ce nesto biti aBd. Bas mi je drago gledati ove slike sretne i uspjesne djece Bravo !!!