Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je pitari gdje su vam ambicije za prvaka... ups... ja zaboravio da se borite za opstanak!!!
mostar zrinski za vijeke vjekova i amen papčine
hhahah evo kralju javljaju 2-0 za Zrinjski , kaze razvalili pitare i na ulici i na terenu
Jos nema vijesti o Sarajevu?? Mora da jos igraju?? Mozeli mi neko reci kako su igrali?? DRZAVA ZELJO - "Sa Zeljom u Evropu"
velez je umorena mrcina na izdisaju.Da je klub kako ga vi hvalite onda bi bar bio u premijer ligi a ne vjecito igrati sa Goskom i podvelezjem(sela od 300 stanovnika) a Siroki je ispao sami smo kiksali u sirokom kada smo dobili gol u zadnjoj minuti al sta je tu je,mi smo i dalje prvaci a i bicemo ove sezone ili Zrinjski,oni su sada strasno jaki,ali vi balidzani necete sigurno u Euro kup ove sezone ni jedan,1-Zrinjski,2-Siroki a sarajevo ide u kup Radivoja Koraca kao i KK Bosna! Jos ste vi daleko od sportskih natjecanja u svim sportovima. Nogomet,Kosarka,Rukomet 1-SIROKI-NOGOMET 2-HERCEGTISAK-KOSARKA 3-IZVIDZAC-RUKOMET(LJUBUSKI) sve vam to govori da smo mi zavas jos 2 svjetlosne godine ispred vas i trenirajte sjedecu odbojku,mozda i bude nesto odvas!
ZELJO JE SAMPION OOOOOOO!!!!!! Jebem ja vas sve debile. A vi ustase mrsh u tunguziju. Tamo vam je mjesto a NE u BOSNI I HERCEGOVINI!!! Ni Hrvatska vas nece, skutori jadni. A vi nesto hocete, ha ha ha. Velez je ponos Mostara a ne zrinjski. Nije dzaba Tito zabranio fasiticke klubove poput zrinjskog. VELEZ POD BIJELI BRIJEG!!!!
jebem li vam mamu ustašku. jeboli vas sviju tudjman i jelavic i prlic u supak. picka li vam materina sto nije siroki proso dalje ako su tako dobri ti ustaski timovi nabijem vas smotane i maloumne sve ustase na kurac
Volim te SARAJEVO!!!!!!!!!!
Zaboravio si prijatelju im reci ZRINJSKI JE SAMPIOOON OOOOOO OOOOOOO
JAKO SARAJEVO UUUH A TEK HORDE STO SU JAKE VAAAAAA,POLA IH SINOC NAPUNILO BOLNICU U MOSTARU OD ZADOBIVENIH OZLJEDA A STO PUCAJU GLAVE TURSKE JOJJJJ,KAKO SU ZAVIJALI I BJEZALI A NA KRAJU KAD SMO SE MI (MURIJA NAS POKUPILA) RAZBILI PAR AUTA I DVA IZLOGA,NAJ VECE PICKE KOJE SAM VIDIO SU "HORDE" DESET IH JE ZAVRSILO NA HITNOJ SA TESKIM POVREDAMA GLAVE A OSTALI SU DOBILI PO REBRIMA;POZDRAV ZA HORDE UZ PJESMU SVEEEEEEE MEEEEEE BOLIIIIIIIII OD TEEBBBBEEEE hehehhehhehhehehehehehehehehehehehehehehe
Sta je ba ovo niko nestavlja rezultat Njanjavog?? Usutile se picke.. DRZAVA ZELJO - "Sa Zeljom u Evropu"
Od proslosti se nezivi momak iznad mene.Zrinjski je klub sa Europskim pogledima,stavili smo nove stolice na stadion,semafor,travu novu promjenili itd,a dok je Velez igrao ni ogradu nisu promjenili,a sto ce se vratiti na BB jedino preko nas mrtvih,zapamti to 100% mi ga zapalimo ako se oni vrate na gotovo kada je sve sredzeno,NIKAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PRVO ZELJ PA VELEZ!SAD CE SE VELEZ VRATITI U PREMIJER LIGU A ODMAH I POD BIJELI BRIJEG! JEBO svinki ka je VELEZ igro oni nisu bili ni na mapi!
TI SELJACINO MOSTARAC SE NE POTPISUJ DOBILI SMO 2-0 A TREBALI 5-0 PRED 10000 LJUDI POD BIJELIM BRIJEGOM ZRINJSKI JE SAMPIOOON
Hahahaha ZRINJSKI-SARAJEVO 2:0 Pa vi nemate pojma, hajde kući sučite pite, bolje vam je!!!