Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma ja ba, samo blokirajte glavne ulice, nije nam dovoljna standardna guzva. Zasto se ovakve manifestacije ne odrzavaju iskljucivo na Vilsonovom setalistu ?
@bbb Hajde ba ne zezaj. Mogu shvatiti da je radni dan, ali nedjelja,.... Ko se voza nedjeljom autom kroz carsiju. I ima nesto sto se zove promocija grada. Dosta turista je nedjeljom u gradu i treba im pokazati ljepotu nase djece i omladine, da vide da ovdje zive i neki normalni ljudi slicni njima, a ne samo neki egzoticni divljaci.
radi kakvih gluposti se obustavlja saobraćaj, tako neozbiljno. ministarstvo saobraćaja ks je tako devalvriralo struku. svako ko podnese zahtjev dobja rješenje o obustavi saobraćaja. misli li iko o hitnoj, vatrogascima, privredi, vremenu gradjana... odron treba sve zapaliti, pa nanovo Pozdrav iz kolone
Super. Jedva čekamo. Hvala Općini što je i ove godine mislila na naše mališane.
odlucna prica se nastavlja i ove godine
Djeco u nedjelju vanii, manite se kompjutera i mobitela !!
Spremite rolere i bacite se na posao.Najbolji neka pobijedi
Super ste i dan izabrali.Ovo ce biti prepuno
Okupit ce se mnoge porodice i uzivati.Ovo je ideja odlicna
Nadam se da cete imati sto vise prijava.Ovo je tradicija za Sarajevo postala
Pa nije naravno steta da se ulice zatvore zbog ovakve aktivnosti jer ce doprinijeti djeci i svima koji ce ucestvovati u najmasovnijoj aktivnosti rolarijadi
Ovo je odlicna prilika za malisane ali i roditelje da uzivaju i druze se sa djecom .
bit ce odlicno, samo da vrijeme posluzi 😍😍
Zabava za cijelu porodicu.Malisani ce se super provesti
Trebalo bi sto vise omladine da se prijavi.Odlicno iskustvo
Posebno mi je drago sto okuplja veliki broj najmladjih i sto imaju priliku da se druze.Svakako dogadjaj koji ne treba propustiti.
Odlicna manifestacija,prvenstveno zbog promocije ovog sporta,ali i sporta uopste,kao i zdravih navika.