Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje da ne pričam šta sam sve zamislio kad sam pročito ovaj naslov. Kad ono par stolica i hala.
Poklonicu im ja router da se nebrukaju
joj ideologija, i ja sam konnto- KONACNO, rekoh, mozda je ovaj TAN odrjesio kesu, al kako mi se cini sve ce se svesti na par vodovodnih cijevi i 2 kante JUPOLA za krecenje ;))) stvarno- SRAMOTNO je da su nasi stadioni takvo RUGLO, svlacionice KATASTROFA, tusevi POKVARENI i puni KAMENCA, PRLJAVO, ZAPUSTENO, ma FUJ !!! Bio sam skoro na kosevu, SVLACIONICE i TUSEVI SMRDE, neoprano, gljivice, prljavstina.... ista stvar je i sa GRBAVICOM.... TAN ce oprat pare, mislim da je on veliki sarlatan, volio bih da se varam....
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Vala nam treba barem jedan dobar u bosni. Da se nebrukamo kad dodju stranci da igraju.
Eih, imamo mi u Zenici "svjetski" stadion :)
Bit će i u Tuzli odličan stadion kad se završi za nekih 45 godina. :P
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Još ništa od obnove.Samo su poskidali ,,Sarajevo,,stolice na zap.tribini.
wc solja I kanta farbe 100.000 eura?
SAAAAAAAAAAARAAAAAAJEVOOOOOOOOOOOOO, SAAAAAAAAARAJEVOOOOOOOOOOOOO
nezvanično će islamska zajednica poklonit klubu par stolica...
Konacno dobre vijesti sa Koseva.
Pocinje pranje novca,haha , stalno obnavljaju i stalno fusaju
ajde pa da i to docekamo, mada nesto sumnjam da ce i do toga doci iako su samo stolice i jos po koja stvar u pitanju
Heeeeeej Grbaviceeee ranoooo ljutaaaa
Postavljamo standarde nabijamo komplekse
hrvatski rukometni trener na press konferencije rekao da su se on i njegova ekipa osjećali kao životinje tokom cijelog turnira.
Lopovska pol.kakvo sarajevo to jevlasništvo grada kada je sarajevo imalo stadion❓
Sta je sa Bihaćkim stadionom? Stadion koji uz malo ulaganja može imati dobre uvjete.
papanska usko-interesna posla. Malo cemo uloziti, da zamazemo oci..... Sad kad je Tan vlasnik Sarajeva, mozda ovim ulaganjem mozemo uzeti malo vecu pinku za igranje domacih utakmica Bordo kluba. Fuj
Sta, mislite da vlasnici stadiona ne razmisljaju ovako? Pa sad bi svi od Bordo da se ogrebu !!! Sto do sada nisu obnavljali nas najveci stadion ?!? Sad kada je Sarajevo stalo na svoje noge i napokon stabiliziralo finansije, shupci iz vlasti najavljuju obnovu.
ako Bog da !
Ja koliko znam da trenutno Tan veze nema sa ovim posto je gradski stadion tako da nemojte pricat gluposti. Ali uskoro ce ga otkupit pa cemo moc pricat :)